şişe en yüksek kapanışınıda yapacak gibi :).. iyi akşamlar ... portf ayarladım .. 9 çeşit hisse var ..yarına kısmet bakalım
Printable View
şişe en yüksek kapanışınıda yapacak gibi :).. iyi akşamlar ... portf ayarladım .. 9 çeşit hisse var ..yarına kısmet bakalım
sayım devam problem yok ..
Ttkomu tavana kitlediler
sasa yı aşağı bassalar patronun dediği fiyatlara , eregl 30 lara kim götürecek 10000 bandına .
sasa ve hekts olmasa pıst 100 = 3900-4000 bandında idi hesapla anlarsın.
şuanda endeksi yukarı götürmek için devreye sokmadıkları tahta kalmadı bak bakalım pıst 100 nerede 5.500 geçemedi.
bu yüzden sasa gerekli pıst 100 de senin rakamlar için , eregl gerekli en geride kalan tahta önümüzdeki dönem kullanılmaya endeks ağırlığı ve hikaye anlamında uygun tahta , gundi geçen ay şirketler 5 milyar satış yaptı birileri aldı , sen şirket sahibi olsan önümüzdeki dönem sattığını nereden alırsın .Bu yüzden yaptığın analizler RTE kalacakmış gibi olduki seçilemedi , eksper in çıkaracağı hasar tespit ağır hasarlı çıkacak onuda hesapla , gelenler ilk önce faiz yukarı yapar hem dolar hem enflasyon ayarı için borsa düşer ha yabancı gelecekse %100 üzeri dolar bazlı yükselmiş borsaya mı gelir %30 düşmüş ABD borsasına bu yüzden albeni yaratmak zorunda kalınacak , buda benim düşüncem.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Canını sıkma sindoma abi, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
Bankalar var (full badem onlarda artık)
TUPRS TTKOM ASELS SİSE KCHOL SAHOL PETKM TCELL GUBRF
Say sayabildiğin kadar..
EREGL sene başından beri geviş getiriyo ama endeks tastamam 2000 den 5500 e geldi..
Tamam SASA konusunda haklısın ..
Etkisi büyük..
Çok adı çıkmış idi..kalafata çektiler onu da sindoma..
Tıpku geçen senenin GUBRF ları gibi..
Geçen sene 80 tl mi ne zirvesi (2021)
Bugün 240..
SASA nın 180 üstünde en az 1 zirvesi daha var önümüzdeki aylarda..
HEKTS da keza..
Kapanış resmen kudurarak olmuş bu arada..
Yarın da 2+ cepte ..
Seneyi en tepeden kapayacaklar gibi duruyor..
6000 hedefini şubat 7500 olacak güncelliyorum..
BIST30'dan Telekom ve Vestel çıkıp, Alarko ve Odaş giriyor. Çıkanları yukarıdan girenleri düşükten başlatmak isterler yeni döneme. Endesk mühendisliği var.
2019-2021 yan kağıtlar 2021-2022 ana kağıtlar bundan sonra ki süreçte de yılların ezik kağıtları gider yan kağıtlar daha fazla risk oluşturuyor... ulan ttkom 6 dan sise 6 dan vardi :) sasa 5 ten aksa 7 den yok ya kısacı olmak mallik