Evet yazdığın 1 milyon Tl şartı var.
Ama aracı kurumun ile görüşüp nitelikli yatırımcı olmak için başvurman lazım. Bunun içinde bir takım belgeler hazırlamanı isterler....Değerlendirme yapıp karar verecekler..
Printable View
Ekrem İmamoğlu'nun Avukatı Mehmet Pehlivan, soruşturmadaki gizli tanıklardan birinin 100'den fazla sabıkası olduğunu mahkemedeki ifade tutanağına geçirdi. (Nevşin Mengü)
gizli tanık olayı ülkede bir daha gözden geçirilmeli bugun bunlara olan yarın öbürgün onlara olur bunun ülkeye yararı olmaz yalancı şahitlerle insanların geleceklerini çalar aile toplum yapısını bozarsın şuanda olan bu zaten ayrıca işin garibi gizli tanığa avukatlar yüz yüze soru soramıyor diye duydum doğrumu bilmiyorum
Özel ne dedi A haber veya TRT canlı imamoğlunun yargılanması yayınlasın halk görsün dedi madem anlattıkları kadar yolsuzluk varsa yapsınlar yayınlasınlar rezil olsun imamoğlu :)çık cak , duydum, öyle olabir, öyle olacağını düşündüm diyor çoğu ifadelerde gizli tanıklar varmı elinde somut birşey yok
Stopaj da çok 15 nedir ya ortalama malın 7 de 1 ine el koyuyorsun
İris Cibre
@iriscibre
·
1 sa
Tahvillerde, özellikle TLRef kağıtlarda satış devam ediyor. Yabancı çıkışı devam...
TLRefler, ppf lere alınan kağıtlar. Bu yüzden arada sabit kuponlu tahvillere alım gelse de, TLRef satışı devam edince, ppf getirileri de negatif ya da çok düşük gelmeye devam ediyor.
Ppf'den çıkıldıkça, tahvil oranı artıyor, oran artınca, oranı düşürmek için yeni satış geliyor.
Ne yazık ki, tahvillere daha satış gelmemesi için ppfden tahvil zorunluluğunu kaldırmayacaklardır.
Bu şartlarda, faiz getirisi isteyenler için mevduat, katılım para piyasası, arbitraj fonu (vergisiz) ya da serbest fon getirileri makul devam ediyor
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post7006486
10950 , 3.şort 10850 den flat
Bi 10bin point daha kar kitleyeyim :oleyo: böyle böyle zarar çıkar umarım :kahkah:
Şimdi 10866