*irlanda konusunda varılan brexit anlaşması irlanda ve kuzey irlanda arasında ragülasyon uyumluluğunun devam ettirilmesine bağlılığı açık şekilde içeriyor- kaynak
Printable View
*irlanda konusunda varılan brexit anlaşması irlanda ve kuzey irlanda arasında ragülasyon uyumluluğunun devam ettirilmesine bağlılığı açık şekilde içeriyor- kaynak
*fitch, "yunanistan'ın özel sektörün elindeki devlet tahvillerini başarı ile takas etmesi, düzenli tahvil ihraçlarının başlamasına doğru bir adım"
*irlanda dışişleri bakanı, "brexit müzakerelerinde iyi bir ilerleme sağlandı, önümüzdeki saatlerde pozitif açıklama yapmayı umuyoruz"
*irlanda dışişleri bakanı, "nihai anlaşmaya çok yakınız, irlanda ile ilişkili konular tamamen çözülecek"
*irlanda dışişleri bakanı, "brexit anlaşmasının dili, fiziki sınırların irlanda'ya geri dönmemesini güvenceye alacak"
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 250 milyon dolar
merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,92753, en düşük 3,92280, en yüksek 3,93259