http://www.kgf.com.tr/index.php/tr/
1 Haziran itibarı ile 185 milyar tl yi geçmişti. Online hesaplıyor... Son 15 gün yok....
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
http://www.kgf.com.tr/index.php/tr/
1 Haziran itibarı ile 185 milyar tl yi geçmişti. Online hesaplıyor... Son 15 gün yok....
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar çok iddialı olanları hep yanılttı dikkatli olmak lazım, ben ne çok düşer diyorum ne çok çıkar ama bunları söyleyenler bu başlığa çok gelip gittiler, alınmaca gücenmece yok, ben gördüklerimi yazdım, Bora bey ve diğer arkadaşlar kaç defa yazdı biz doları para kazanma aracı olarak değil "paramızı korumaya" çalışma araçlarından biri olarak görüyoruz yani tek alternatif değil bizler için...
bence böyle olabilir. uzun vade derken 2019 ve sonrası vadeli olmalı dolar borcu.
ama şu aşikar. FED yeni QE ler yapmak zorunda kalacak 2018 de. FED Faiz arttıramıyor veya bilançoyu küçültemiyor. Elinde patladı. ABD nin Tek şansı savaş çıkarmak ikinci dünya savaşında yaptığı gibi. Ama onu da yapamaz. Çin bu boru değil artık.
o yüzden Phoenix'in pipisi diyorum ısrarla. 2017 nin sonunu görelim bir. Dolar ın akibeti belli olur. Benim portföy %30 USD$. Son rallide çakıp çıkacağım. son ralli muhtemelen 2017 son çeyreğinde başlar ve 2018 ilk çeyreğinde işi biter. 2018 in ilk çeyreğinden itibaren FED de yeni ultra QE ler gelir. doların zimbabwe dolarına dönme süreci başlar.
yanlış analiz yapma ihtimaline karşı her zaman dikkatli olmak lazım. benim ki sadece bir tahmin. yanıldığım çok olmuştur.
portfoyü dağıtmakta fayda var. %20-30 ALTIN da mutlaka lazım portföyde.
Cnbc inanıyorsundan bilmem bizim o kadar milyar dolarlık borca inanmıyorsun. Tamam anladık bizim baştakiler akıllı dolar çökecek o yüzden dolarla borçlanıyor eşek yükü ile dolar çökecek kolay ödeyecez borcu.
Doların çökeceği filan yok onun yerine daha değerli dolar gelecek. dolar gene aynı dolar kalacak
Acele etmişsin ABD'den önce bizi batıracaksın..
QE'ler çare getirmediğine göre..
Öyle yada böyle yüksek basınçlı ekonomiye geçecekler..
Barajlar, yollar, köprüler..Trilyon dolarlık projeler..
Vergi indirimleri vb...ceplere para sokmak için bahaneler..
Bütçe açığı, enflasyon demek ama aynı zamanda büyüme demek..
Daha yurtdışı şirketlere vergi indirimi uygulayanacak..
Trilyon dolarlar ABD'ye geri dönecek..
Olmadı kendisini korumaya alacak bir şekilde..
Kıyıdan köşeden gümrük vergileri felan..
Ama önce sen düşüneceksin, dünyanın geri kalanı düşünecek..
Adamların parası senin sorunun çünkü..
Belli değil mi?:)
Paranin ABD ye geri donecegi yalani da ayni FED in faiz arttirma ve bilancoyu kucultme yalani gibi.
Inaniyorsaniz bir sey diyemem. Ben inanmiyorum. Herkesin karari kendine.
FED tarihin en buyuk sahtekarligini yapti. Simdi top ceviriyor. Ama kisa sure sonra yeni QE lere baslayacak.
Bernanke nin bir lafi vardi. Ben kalan hayatim boyunca faiz artisi gorecegimi sanmiyorum.
Normal sartlarda Bernanke o lafi dediginde 50 yasinda olsun. Demek ki imasi bir 30 sene falan faiz artisi hayal. :) kissadan hisse.
Her gün standarda bağladılar sabah 09,00 50 ila 100 pips arası aşağı basış %80 oranla her iş günü standarda bağladılar.