şimdiye kadar neden acımadınız ki yeterince acıttı mı dediniz
muz pazarda 20.95 olana kadar mı beklediniz
bekleseydiniz arkadan karpuzcuda geliyordu
Printable View
şimdiye kadar neden acımadınız ki yeterince acıttı mı dediniz
muz pazarda 20.95 olana kadar mı beklediniz
bekleseydiniz arkadan karpuzcuda geliyordu
Erdoğan: 15 milyar liralık ilave Sosyal Yardım Destek Paketi'yle ilgili çalışmaların sonuna gelinmiştir. Yakında uygulamaya geçireceğiz.
Erdoğan : Erdoğan: Ramazan Bayramı günlerine denk gelen yaklaşık 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarını öne çekerek, cuma gününden itibaren ödeyeceğiz.
Erdoğan: "Sayın Biden'ın, Ermenilerle olan tarihi gayet iyi öğrenmesi, bilmesi lazım. Bunları bilmeden Türkiye'ye meydan okumaya kalkmasını bağışlamamız mümkün değil"
Erdoğan bayram tatilinin 9 güne çıkarılması ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...4280254618.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
6 lı masa buluşmasında bakıyorum
Tüm liderler
Mercedes, Bmw, Audi arabalarla geldi buluşmaya
gida isinde cok garip seyler donuyor anlamadim.
musterilerim diyor ki pastayi 50 liraya satarken daha az satiyorduk,150 tl yaptik daha cok satiyoruz.
adama 8 liralik kutuyu 15 lira diyorum en ufak pazarlik etmeden 10.000 tane yap getir diyor.
musteride 30 dk geciriyorsam 25 dk si sen bilirsin ne marka araba alayim vb muhabbetlerle geciyor.diger yanda markette yag seker un alamayan vatandas..
kg su 250 tl olan baklava icin eve donuste yarim kilo alayim diye giriyorum mehmet yildirima,2 saat once bitti baklavalar diyor.
lan ya nette sadece fakirler yaziyor ya da ulke yeme icmeye acimadan deli gibi harciyor.
evde kahveciyizdir hanimla ayiptir soylemesi.kahveklubu diye forum var oraya takiliyorum.kg fiyati 1000 tl olan kahveye satici stok aciyor 2 saat sonra stok bitiyor.( bende aliyorum gerci ) bu nasil manyaklik amk. buyu mu yapti birileri memlekete,ictigimiz sulara bisey mi katiyorlar.
Demek ki senin çevren malı götürüyor ben profitrolün çanqğını 14 den 20 ye 25 e 30 a çıkardılar diye 6 aydır qlmıyorum