Temiz 600bintl zarar var, çok mutluyum hele
Birde eldeki parayla, 25 veya 40bin kar yaptınmı daha da mutluluk hissediyor insan,
Şu ana kadar tek yapabildiğim karda iken sat tuşuna basabilmek,ötesi zaten bildik:)
Spotta 184 al 188 hemencecik ver yaptım doas da ben kalın işlem yapmıyorum 600 TL bana yetti bunda Banviti bir gün önce aldığımdan yarın satacam.YTD.
02-07-2025, 17:17
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Ben piyasadan çekiliyorum Ayasofya abi, kalan paralarım tükenmeden altıns1 e gömdüm
Altın S1 benim maden. Baya kazandırdı arkadaşıma. İki sene önce altın al dedim. Bu evde saklaması zor hırsızı var vs dedi bunu alayım dedi tmm dedim. Hanımında yüklü var. Kendisinin kini de al sat yapıyoruz üç ayda %30 geçtik.
02-07-2025, 17:19
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by işçi74
Temiz 600bintl zarar var, çok mutluyum hele
Birde eldeki parayla, 25 veya 40bin kar yaptınmı daha da mutluluk hissediyor insan,
Şu ana kadar tek yapabildiğim karda iken sat tuşuna basabilmek,ötesi zaten bildik:)
İşçi abi senin bir sürü eşek vardı tavan potansiyelli. Sen altın hesabına göre mi kardan zarar diyin yoksa gerçek TL zararı mi.
02-07-2025, 17:29
Denizdenizli61
Trump: Vietnam ile ticaret anlaşması sağladık.
02-07-2025, 17:31
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Altın S1 benim maden. Baya kazandırdı arkadaşıma. İki sene önce altın al dedim. Bu evde saklaması zor hırsızı var vs dedi bunu alayım dedi tmm dedim. Hanımında yüklü var. Kendisinin kini de al sat yapıyoruz üç ayda %30 geçtik.
Abi borsa bize göre 1 yer değilmiş, geçte olsa anladık.
Endekis ralli yaptığı şu günde bizim eşek kırmızıda suyuniçinde doğru gidiyeahhh, böyle soygun olmaz abi
02-07-2025, 17:45
TEK
Alıntı:
Peki öyle olsun, zararı sineye çekip kapatıyorum şortları, eğer ki bist ileriki günlerde yükselmezse bilki mazut bitti :he:
Mazot olmak söylenti abi, önemli olan daha önce belirttiğiniz gibi "zamanında" trene binmek... Üç yıl önce 2 liradan alınmayan hisse için şimdi izdiham var.
02-07-2025, 17:50
Zdx&Lunar Soul
Alıntı:
Abi borsa bize göre 1 yer değilmiş, geçte olsa anladık.
Endekis ralli yaptığı şu günde bizim eşek kırmızıda suyuniçinde doğru gidiyeahhh, böyle soygun olmaz abi
Eğer gücü varsa bilakis en iyi gidecek kağıtta olur bunlar genelde yatırımcıyı bezdirmek için.
02-07-2025, 17:52
işçi74
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
İşçi abi senin bir sürü eşek vardı tavan potansiyelli. Sen altın hesabına göre mi kardan zarar diyin yoksa gerçek TL zararı mi.
İki hisseden, bana ğiren reel ğüncel tl rakam, yüklü olunca öle,ğitmiyor,kural zaten,kimse fazladan açık vereceği tahtayı kaldırmak istemez..