Oooo büyük borsacı gelmiş... Süper teknikçi... her şeyi bilen...
Şöyle geçmişe bakın klasik cümleler ve ne yazıktır ki bu cümleler genelde başka topiklerde de söylenmiş...
Bir bakmışsın barını çok sever bir bakarsın bu haber çok süppperrr der...
Sonra der ki ben sizden eskiyim... Yada Boğaziçi mezunu selimle çay içmeye gidelim...
Bir bakarsın kervansarayın bir oteline gitmiş otoparkına bakmış çok doluymuş...
Bir bakmış bak ben 32 lerden demiştim 62'yi gördü şimdi 39 der...
Büyük resme odaklanın deyip taklitçilikte yapar...
Ama büyük teknikçidir... Ara ara da bizi ziyaret eder... Siz ne biliyorsunuz ki kaç yıldır kervandasınız der.. der de sanki buradaki insanların tek yatırımının kervan olduğunu zanneder...
Teknik ne için çizilir kaç aşamalıdır. Kaç ihtimallidir... İhtimal gerçekleşmezse ne olur... Tahmin midir? Gerçek midir?
Olasılık tutmazsa alternatif sunması gerekir mi??
Gibi gibi gibi...
Neyse bu arkadaşın geçmişini biraz okuyun zaten bir şey yazmaya gerek yok... Amacını, işini, vazifesini anlayacaksınız...
Tabi bazen büyük olaylar önce alametler vardır. Bakın tahta hareketlerine sonra bir de buralara... Genelde yazılar genelde aynı kimi çok abartılı över, kimi çok abartılı yerer...
Kimi eskiden yermiştir şimdi över kimi de eskiden övmüştür şimdi yerer... Hedefleri bellidir...
Hep kendilerinin bildiğini iddia ederler... Kendileri büyük adam büyük tahmincidir... Genelde ya kervanları yoktur ya da gelip gidiyorlardır... Ve hep nedense kazanmışlardır.
Onlara göre kervan yatırımcısı hiç bir şey bilemez... Çünkü kervan yatırımcısıdır. Bilseydiniz kervan almazdınız denir...
Ama dedim ya hedefleri hep aynıdır. Hayırlısı diyelim alametler gerçekleşiyor... bakalım zevkli olacak...
Bazılarının oyunlarını bozduk, bozmaya devam edeceğiz... ss ye seranatlar yapanlar bunu anlayamazlar...