https://i.hizliresim.com/9bk8muf.png
Printable View
Tek açıklaması streetway hariç hiç bi sipariş yok muhtemelen.. Dokunsan yıkılacak
Sert düşüş öncesi mersin ihale teklif kapı geldi; normalde sipariş kesin olsa bile kap atmakta nazlanan şirket orta büyüklükte bir ihale için kap attı. Akabinde 460 görüp tepe takla oldu. Sanki birilerine çıkış için fırsat yarattılar diye düşünüyorum.
Ayrıca çok net bir şekilde yatay süründürüp illallah ettirme dönemine girdiğimizi düşünüyorum.
358 ortalama ile lot sayımı %33 arttırıp muhtemel testerede akıl sağlığımı kaybetmemektedir için bütün fiyat takip uygulamalarını sildim. Artık haftalık kapanış dışı fazla bakmamaya, oyuna gelmemeye çalışacağım.
Şirket ile görüşmemde, Kazakistan ve bae 2 . Faz işlerinin henüz kap atacak seviyede olmadığını özellikle bae için umutlu olduklarını tespit ettim.
Ayrıca Afrika zırhlı siparişlerinin bu ay ile tamamını teslim edeceklerini söylediler.
İveco bu çeyrek faturalandırmaya sembolik olarak girecek asıl teslimat 2022 de.
Şuan sadece mevcut iveco işinin fiyatlandığı müthiş kelepir bir şirket olduğunu düşünüyorum.
Tüm bu sebeplerden ötürü. Bordo bereli mod on. Ekranları kapattık. Psikolojimizle oynatmayacağız. Başka yolumuz yok.
Zırhlı anlaşması lazım bize. Güzel işler peşinden koşuyor şirket fakat iyi oynamak skoru değiştirmiyor gol lazım bize imza lazım.
Elimizdeki siparişler belli.
1 Bratislava otobüs teslimatları yapılıyor bugünlerde 40 otobüs körüklü
2. Amman otobüsleri 32 milyon dolar
3.Azerbaycan 50 cng li otobüs
4. İett 100 kent xl 606 milyon lira
5. Afrika zırhlı teslimatları sn guenonun belirttiğine göre bu ay bitiyor
6.iveco
Bae faz1 400 rabdan teslimatı tamamlandı.
bu yıl
1.bae rabdan faz2 ve tulpar
2 kazakistan arma tulpar
3.afrika
4.güney amerika ülkeleri
Halihazırda eldeki otobüs teslimatları güçlü yanına eklenebilecek yukarıdaki ülke veya ülkelerden gelebilecek zırhlı anlaşmaları bizi farklı bi boyuta taşır. Artık bu yıl tulparın satışını görelim, elektrikli otobüs tarafında ilk satışımız gelsin. Fiyat bi şekilde iner çıkar iyi kar sağlayabileceğimiz seviyeler gelir bi şekilde. Uzun vadede yaptığımız yatrma motivasyonumuzu artıracak anlaşmaların gelmesi fiyatın yukarı gitmesinden çok daha önemli benim için.
Hikayesi güçlü tek bir zırhlı anlaşmasıyla bile 4-5 yıllık sürdürülebilir büyüme sağlayabilecek bi şirket. Elde hiç satılmamış farklı ülkelerde testte olduğu belirtilen tulpar var. Kendini kanıtlamış arma ve cobra2 var ki kobraların savaş deneyimi ve başarısı bile var. Milrem başka bi kapı. Bae her fırsatta armalarla şov yapıyor araçları çok beğendiklerini yatrmcı ilişkileri her sorduğumda tekrar tekrar anlatıyor heyecanla. Nasip kısmet diyelim
Şirket ihracat bildirimlerini yayınlamaya başlamış tekrar osd bildirimleri bölümünde. 9 aylık ihracat bildirimi
https://twitter.com/Ayvazoglu10/stat...TxV5VX84w&s=19