Hocam bu konuda ben de bilgi almak isterim. O tarafa niyetliyim.
Printable View
Sayın Subcomponent ve sayın Samreit, detaylar için çok teşekkürler.
Yatırım için de alınabilir. Oturum için de alınır. Pek çok kriteri değerlendirdim ve Türkiye Coğrafyasında 1.çıktı.
Mesela Bandırma da ilk onun içinde, sadece Eskişehir'deki sağlık hizmetleri kalitesinde değil, Bandırma şehir olarak da güzel değil ama değer artışı olacaktır.
Balıkesir merkez de iyidir.
Hangi kriterlere baktın derseniz, onları yazmam, çünkü deli dersiniz.
ülkede 2013-2019 arası bütün TL varlıklar değer kaybetti en önemlisi de maaşlarımız, konut en çok değer kaybedenler arasındaydı doğrudur.
fakaat burada şöyle bir ayrıntı var; mesela örnekte 2018 kur krizinde 72bin dolara kadar inen daireyi sattılar mı gerçekten ya da kaç tane satıldı o fiyata?
mütahitleri bilmem ama oturmuş bir bölgeden insanlar evin fiyatı düşmüş diye hemen satayım şunu diye ilana çıkarmıyorlar. yani hisse senedi gibi düşünmemek lazım. teoride düşüyor ama pratikten almak isteyince o daireyeyi alamayabiliyorsunuz.
Türkiye'deki en büyük konut fiyat düşüşü deprem sonrası oldu, ataköyde avcılarda tl üzerinden dörtte bir hatta beşte bir fiyatlara satıldı daireler, aslında bir nevi servet el değiştirmiş oldu.
bizimkiler dizisinden bu sahne tarihe çok güzel bir not aslında :)
https://www.youtube.com/watch?v=vnt9_bHaai4&t=1857 (tarih : şubat 2000)
bu sene bademli köyü dikiliye gittik agustos ayında idi denizi super sıg dalga yok. Ayvalık gibi çok serin değil antalya gibide sıcak degil .deniz gören imarlı 500 m2 arsa 300-400 bin tl güzel yer midilli adasının karşısı balıkta çok ben beğendim yanlız hayat pahallı orda..