Portföy hareketlerini incelediğim ayda pahalı hisseleri azalttıklarını farketmiştim ve doğru hareketlerdi. ne aldılar dağılım raporunda görücez artık. en geç ayın 9unda gönderilecek gibi gözüküyor.
Printable View
ekim 2019 2.00% imiş tüfe. geliverir ekim 2020 tüfe enflasyon 1.99 , aaa bir bakmışız o da ne yıllık enflasyon baz etkisinden dolayı düşmüş. şahlanıvermişiz. dıj güşler falan üzüntüden kahrolur. teşekkürler tüik.
Aynen, katılım endeksleri 2 üzeri iken Mps'nin bugünkü getirisi bana da sürpriz oldu. Xtumy +0.69. Piyasalarda da ortalık toz duman, at izi it izine karışmış durumda, saati saatini tutmuyor.
Böyle zamanlarda sakin durarak, değişiklik yapmayip, mevcut stratejide devam etme taraftarıyım.
Bardağın dolu tarafı, Mps son 1 yıllık grafikte bakınca kıstası +70 iken, +103 getiri sağlamış.
Bugünkü borsaların artışı ben dahil çoğu kişiye sürpriz oldu ama sanırım yarın eksiye döneceğiz, amerika endeksleri yavaş yavaş azalmaya başlamış görünüyor....
Hisse yerine hisse fon almanın değeri kendi adıma, bu gibi haberlerle daha iyi anlaşılıyor.Alıntı:
Yılda yüzde bin yükselen, cuma günü tavan olan hisse borsadan çıkarıldı
Borsa İstanbul, batık olması nedeniyle 3 şirketi borsa kotundan çıkardı. Binlerce yatırımcının elindeki hisseler sadece kağıt oldu.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...dan-cikarildi/
ıpv 0,67
tdg 0,69
tte 1,22
tta 1,56
ıpj 0,93
VXN ve VIX ayrışıyor. Nasd** V toparlamayı belki de karekök şeklinde sürdürecek.