Seçime kadar ilk üçüne, seçimden sonra akp kazanırsa birincisi hariç hepsine diye düşünüyorum.
-----
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Yaklaşık 2 milyon kişi emekli olduğunda 5 bin lira maaştan aylık 10.000.000.000 TL eder.
Mevcut M3 para arzı: 8.294.087.782.000 TL
Yani para arzı her ay max binde 1,2 oranında artar. Ki bunun bir kısmı vergilerle devlete geri dönecek, bu nedenle oran daha da az.
Öyle sandığınız gibi sisteme çok büyük paralar girmeyecek.
Allahtan 5 yulda da bir olsa seçim diye birşey var. Rekabetin gözünü seveyim. Seçimi kaybetsek bile bunu yapamayız demişti geçmişte. Şimdi herkes emekli. AKP tutuşmuş görünüyor. Patron çıldırdı, Davutoğlu efsanesini bile geride bırakmış durumda. Tekrar ediyorum "Patron çıldırdı"
2.05 konut kredisine pahalı demeyin. Alabildiğiniz kadar alın.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Konutta dev hamle:Yüzyılın Kampanyası geliyor...
Dar gelirliler için tarihi sosyal konut hamlesi başlatan hükümet, orta ve orta üstü gelirli vatandaşlar için de yeni bir kampanya hazırladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığının ortak yürüttüğü çalışmalarda sona gelindi.
Haberin Devamı
Edinilen bilgilere göre Yüzyılın Kampanyasıadıyla açıklanacak dev hamlede hem konuta erişim kolaylaşacak, hem de üretim desteklenecek. Ocak ayında devreye alınması planlanan pakette en önemli argüman kredi faizi olacak. Bugün kamu bankalarında dahi kredi faizi yüzde 1.29-1.36 bandında. Özel bankalarda yüzde 2 nin üzerinde. Faizin yüksek ve kredi imkanlarının sınırlı olmasının tüketicileri zorladığını gören kamu, yeni kampanyada faizi yüzde 1 in altına düşürmeyi planlıyor. Faiz oranının gelire göre farklı olması, ilk kez ev alacaklara ek avantaj sağlanması bekleniyor. Faiz oranı kadar ödeme süresi de alım kararında önemli bir kriter. Bu alanda da alıcıları rahatlatmak için 15 yıl vade imkânı getirilmesi düşünülüyor.
Devamı alttaki linkte.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tm_medium=post
anlaşılan konut fiyatları ve dolayısıyla kiralar ,devlet destekli olarak yeni yılda tekradan uçuşa geçecek...
yeniden bi güncelleme var gibi
takip ettiğim evlerde 100-150.000 tl lik artışlar var