Aywaaa...!
Siz Selanikliler az plancı değilsiniz..
Yaptınız, Putin'i hasım sahibi ettiniz.
Alıntı:
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Savaşı sadece Kırım ve Donbas'ın dönüşü bitirebilir
Printable View
Aywaaa...!
Siz Selanikliler az plancı değilsiniz..
Yaptınız, Putin'i hasım sahibi ettiniz.
Alıntı:
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Savaşı sadece Kırım ve Donbas'ın dönüşü bitirebilir
Suya bakanlar diye arattım....
Su falı çıktı...
Aywaaa....!
Ateşe bakanlar'a baktım, Cenap SERDAR'ın bir eseri çıktı https://www.dr.com.tr/Kitap/Atese-Ba...=0001963934001 kapak fotoğrafı tanıdık geldi...
Suya bakanlar daha tehlikeli gözüktü bana be yaaa...! :yes:
Köpekler çocuklara saldırıyorlar. Çocuklar ise pek aşı olmadılar. Bu yüzden teori sakat.Alıntı:
[teori] Şimdi Düşünelim, Eğer Gen Terapisi Alırsak (mrna) Bu Durumda Bir Fıtrat Değişimi Yaşarız, Köpeklerinde Göz Perdeleri Yoktur, Tehlikeyi Hisseder Ve Görür, Eger Fıtrat Değişiminden Sonra Köpekler İnsanı Tanımıyor Ve Yaratık Gibi Gördüğü İçin Saldırıyor İse ?
Aç hayvanlar. Mama fiyatları çok yükseldi.
Polonya'ya düşen füzeyi kim attı?
Çok açık ve aşikar, ortada. Kesinlikle İngiltere yaptı. Ama İngiltere Devleti bunun arkasında falan değil. ingiliz Devleti içindeki bir klik yapıyor bunu. Charles'a yumurtayı kimler attırdıysa, Taksim'de bombayı kimler patlattıysa, Polonya'ya füzeyi de onlar attırdı. Bunu yapanlar, muhtemelen Special Air Service( SAS) elemanlarıdır.
Trump olsa buna teşebbüs edemezlerdi. Fakat mevcut durumda zavallı ve çaresiz bir duruma düştüler. Biden'den destek beklediler, Biden şöyle konuştu: ''Şu anda net bir şey söyleyemem ama elimizdeki ilk bilgiler, füzenin Rusya tarafından ateşlenmediğini gösteriyor.''
Rusya suçlamaları çok sert bir şekilde reddetti. Hatta meydan da okudu.
Tayyip Ağam ise hayranlıkla izlediğim şu cümleyi söyledi: ''Rusya'nın yaptığı açıklamaya doğrusu saygı duymak durumundayım.''
Tayyip Ağam adamdır. Hey gidinin heyyyyyy.
Türkiye'yi nasıl bir cendereden geçirdiğini 10 sene sonra anlayacaksınız. Belki de 10 sene sonra sağ olmayacak, işte o zaman dua edeceksiniz. Ben şimdiden dua ediyorum. Allah senden razı olsun Tayyip Ağam.
İngilizler, Rusları çok ısırdılar. Putin'de peygamber sabrı var. Niye bu kadar sabır ediyor?
Çünkü Ruslara saldıranlar yekpare olarak İngiltere değil. Bunları İngiltere içinde bir klik yapıyor. Bu klik, Trump Reyis'in baş düşmanıdır, son seçimlerde Biden'i desteklediler. Fakat son eylemlerine Biden'den destek bulamadılar.
Son Kral Charles, bunlara dedi ki, ''İngiltere'den defolun.'' İngiltere bunları defediyor. İşte Putin bunun için sabrediyor.
Tayyip Ağam'la Biden'in görüşmesi, Taksim bombasının ertesi günüydü. Tayyip Ağam Biden'in yüzüne bile bakmadı. Videolar var, görüntüleri izleyin.
Rus SVR Direktörü Sergei Naryshkin ve CIA Direktörü William Burns en son görüşmelerini ''KALE'' de yaptılar. İngiltere'deki kliğin bu görüşmeden bir cümle bile haberi olduğunu sanmam.
Not: KALE, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan ve Türkiye'nin resmî istihbarat teşkilatı Millî İstihbarat Teşkilatı tarafından kullanılan binadır. 6 Ocak 2020'de açılmıştır.