https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...iyor-18060678/
Sanki 500’lük banknotu hallettik de 5.000’lik banknot konuşuluyor.
Aslında eğlenceli bir ülke.
[emoji3]
Printable View
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...iyor-18060678/
Sanki 500’lük banknotu hallettik de 5.000’lik banknot konuşuluyor.
Aslında eğlenceli bir ülke.
[emoji3]
Sayın Mustafa Kalemli nin daha sonra doktor olacağı ve bu fukaralık dönemlerinin acısını çıkarmak için ülkenin bir dönem en lüks konutlarını üreten MESA inşaat dan konut alacağı aldığı bu konutun alınışının Zafer Çağlayan abinin Patek Philip kol saati hikayesine benzeyeceği bazı gazetecilerin kendisini kast ederek Dolmakalemli diyeceği bu foto dan anlaşılabilir miydi hey gidi hey,
Az önce bir hasta yakını aradı beni. Hasta kalça protezi ameliyatı olmuş enfeksiyon yapmış geri çıkarmışlar hastane enfeksiyonu kapmış bunun için antibiyotik tedavisi (colistin) yapılmış böbrekler zarar görmüş o ilacı ben 2,5 gün aldım böbreklerim zarar gördü zehirledi beni ayağımın biri kocaman oldu. Hastayı yapacak bir şeyimiz yok diye taburcu etmişler. Kurbanlık koyun gibi ameliyat olmamak lazım. Reha bey de zor kurtarmış. Türkiye de Dr un hasta ilgisi ameliyatı yapıncaya kadar sonra ortalığa bırakır çekilir
Böyle çok vaka var,özel hastanelerde daha çok,eşim göğüs kanseri olmuştu,özel hastane kökünü kazımak için takım taklıvat alacağız dedi,ped çekimi inceleme lazer vs yok,yani bodoslama işi,çevremizde doktor bolluğu var,öyleya dedem koca hastane yeri bağışı yapmış zamanında,aile içindede doktorlarımız var,neyse marmara ün götürdük doktorumuz çok iyiydi,genel cerrah doç ümit hoca olur,şimdi prof,ne dedi bu kitle olduğu yerde habis kalmış dedi kitleyi aldı çevresini temizledi o kadar,peşinden ışın aldı kemoterapiye gerek yok dedi,onun yerine akıllı ilaç verdi 5 yıllık,10 yıllığınada gerek yok dedi,şimdi iyi 3 aylık kontrolü var 2 sene oldu,temennim birşey olmamaması yönünde,zaten ilk evreydi oradan yırttı,benden iyi devamlı doktora gider kontrollerini hiç aksatmaz,bende o yok,iyiysem iyidirim o kadar,bu doktora eş değer okmeydanındada var bir bayan doktor oda çok iyidir,ismini unuttum,aynisindede ankara gazidede var,bu doktorlara ameliyat olanların çoğunluğu hep iyidir,doktorda seçici olmak çok iyidir hastane markasına bakmayacaksınız,heleki özel hastanelere hiç,seni iyi edeceğiz diye kesip biçerler sonu hüsrandır !!!
Biri omuriliğime çivi çakmaya kalktı, diğeri dizime protez takmaya.
Allahtan çükü kurtardık, onu da kesmeye kalkarlardı.
90 Yaşında babamı hiç önemi olmayan böbrek kisti için ameliyat edeceklerdi, ulan adam masada kalır diyorum s.klerinde değil.
3 Tane tanıdığımı 80 yaşına gelmişler açık kalp ameliyatı yaptılar, üçü de masada kalmadılar ama hastaneden cenazeleri çıktı.
vaybe milletin amma derdi var
merak ediyorum acaba soyle istatistikler varmi mesela hic sigara icmeyenler su su hastaliklara maruz kalmiyor yada hic icki icmeyenler su hastaliklar gorulmuyor falan gibi
Mesela egzersiz yapanlarda su su daha iyi gibi. Bazen okuyorum 30 yasinda adam akciger kanserinden oluyor ama adam hayatinda sigara icmemis sonra arastirilinca anliyorlarki birinci ikinci ucuncu dereceden sigara olayi var. adam mesela 3. derece sigaraya maruz kalmis
1. derece direk sigara icmek
2. derece sigara icilen ortamda bulunmak
3. derece uzerine giydigin elbiselerde sigara yogunlasmasi kokusu
Ama sigara icipte 100 yasinda olende var
cok karisik bir konu