Benim gordugum pustluk yapan abd.
3 gündür yalama fonlari para yagdiriyor buraya.
En sonunda heyet gonderiyorlar
Bu mevzuda reis ezdi gecti
Yalak merrilin 100 bin longu var.
Türkleri istemiyorlar ama fed parasini buraya tasiyorlar :)
Printable View
Komisyon kurulmasını isteyen Türkiye ama..
Şimşek'ten inciler:
Bu bizim basından gördüğümüz..birazda dışarıdan izlemek lazım..Rusya krizinde olduğu gibi..:)Alıntı:
"Müttefiklerimizden daha fazla anlayış, dayanışma ve empati bekliyoruz"
Türkiye ve ABD'nin yarım asrı aşkın süredir müttefik ve ortak olduğunu vurgulayan Şimşek, "Ben aramızdaki ortaklığın böyle krizlerin üstesinden gelecek güçte olduğuna inanıyorum. Çok açık olmak gerekirse biz bu ihtilaf durumunun bir saniye daha sürmesini istemiyoruz." ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin, müttefiklerinden yanlış bilgilere itimat etmek yerine daha fazla anlayış, dayanışma ve empati beklediğini bildiren Şimşek, Türkiye ile ABD'nin, terör örgütü DEAŞ'ı yok etmek için halen birlikte çalıştığına dikkati çekerek, iki ülkenin savunma ve ekonomi başta olmak üzere birçok alanda birbirine ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.
Yaşanan anlaşmazlığı çözmenin tek yolunun diyalogdan geçtiğini anlatan Şimşek, "Bugünleri arkamızda bırakmalıyız ve diyalog ilerlemenin tek yolu. Türkiye kimseyi keyfiyen tutuklamadı. Siyasi rehinelerimiz yok. Türk adalet sistemine en azından doğru şekilde işleyeceği varsayımıyla yaklaşılmasını bekliyoruz." diye konuştu.
Biraz daha araştırılım bakalım..
Sende uzlaşmanın sağlanacağına göre pozisyon alabilirsin tabiki..nasıl olsa bir taraf geri adım atacak..sana göre ABD, bana göre Türkiye..
Burada daha önce yazdım..2000'li yıllar falandı..Templeton fonu sahibi..Türkiye'yi seviyorum..iyi paralar kazandık bu ülkeden diyordu..şimdi bu yalak Merillin burada bulunması iyi bir şeymi..yada biz dünyanın en yüksek carry-trade faizini vererek iyi bir şeyler mi yapıyoruz..portföy yatırımları ilk sekiz ayda 20 milyar dolara çıkmış..iyi bir şey mi?..yada diyelim kim kime muhtaç..:)
Geri adim atti abd konu kapandi.
Yalak merrilin pozlarina bak 100 bin longu var.
Fedin parasini tasidi buraya yine.
Ptesi cikip gidecekti o kdr dik duruyorsa abd.
Sen bakkalsin ben musteri kavga ediyoruz ama yarin dayanamayıp gelip senden alisveris yapiyorum . Konu bitti.
Turkler cok kotu ulkemize almiyoruz ama en buyuk bankan dolar yagdiriyor turkiye ye ;)
Yok oyle yagma. Paranin dini imani yokmus fln mis fln .is.
Hirliyirlar hirliyorlar Erdogan bunlari tokatlayip onlerine bi kemik salliyor yalamak icin birbirlerini eziyorlar sonra..
Sen türkiye den rahatsizsan piyasasinda 100 bin longun isine derler adama.
Abd yalamaya devam ediyor