https://i.hizliresim.com/AeX529.png
Printable View
Bu yorumdan bu yana değişen pek bir şey yok... İpeke sarhoş gibi, Kozaa aradaki farkı kapatırken İpeke zayıflığını devam ettiriyor...
İpeke'deki saman alevi gibi anı yukarı çekmeler ve sonra gün boyu yavaş yavaş aşağıya salmalar da İpeke satıp Kozaa'ya yönlenme hareketini doğruluyor gibi...
Haziran İpeke için boşa geçmiş bir ay olmaya aday... Hele de borsa 115bin'leri bulmuşken... Yine de çok düşmediğine şükretmeli...
Full ipeke devam. Elimdeki bütün kozaları satmıştım. Hala doğru karar verdiğimi düşünüyorum. İpeke olmadan kozayı toplamanın bana göre hiç-bir anlamı yok. Sonuçta yüzde 52 si burada. Kuşlu sitede elemanın Haziran da 25 liradan fazla olacak demesiyle kağıt savaş alanına, sinir harbine döndü. Ky satmıyor by almıyor. Ama pasta çok büyük. Altın ve endeks yükselirken bu kağıdı burada tutmak risk alıp mal kaptırmaktan başka bir şeye neden olmaz. Kâğıdın inatla baskılandığını görmemek imkansız. Yatırım tavsiyesi değildir.
Altın yükselirken bu kağıdı burada tutmanın imkansız olduğunu söyleyip kozaa nin yukselmeyecegini söylemek biraz saçma değil mi çelişki var yani bu 3 kağıdın özü zaten altın arkadaş
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende oyle dusunuyorum 1 sene tutma planim var biktirma operasyonlari SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuk yemiş bülbül
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi