Thy fln zaten 100 lu fiyatlarda işlem görüyor 1.5 yıllık tasima maliyetini de düşeceksin mevcut fiyattan
1 milyon thy 600 bine düştü
1 milyon nakit 1.5 milyona çıktı
Geç o epik mepik goygoyunu :)
Üstat ben yoruldum artık yıllardır anlatmaktan ama eldeki profiller belli...
Adamlar TL grafikten orta uzun vade alım yeri bakıyor . Şaka gibi...
07-01-2025, 18:14
viopva
Alıntı:
Originally Posted by lemur
Yahu çevrem de ki zam furyası karşısında inanamiyorum 3 gün önce aldığım burma kadayıf 550 den 750 olmus ... bu ülke de herhangi bir tatlı kg 1000 tl olamaz arkadaş herkes tutturduguna
akp li başartölü bacım tv de şülee diyordu.yimeeeee ben yimem ben sucuk ta yimem ette demişti.gardaş sende tatlı yimeeee
07-01-2025, 18:15
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by lemur
Şu bir gerçek 2 yıldır borsa da paralar eridi bundan sonra 14 olsa n olur 24 olsa n olur gençlere nasihatim turk borsalarından uzak durun sosyal medya sarlatanlarina itibar etmeyin
Lemur abi ben seni uyardıydım hisse alman batarsınız deye emme beni dinlemedin, yok şu ucuz yok bunu alak yok şunu derken paralar eridi.
Yabcak bişii yok
Pazarda limon satarak sıfırdan başlıycaz
07-01-2025, 18:15
mert45
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
Tüm kontratları spek teslim ettim şortlar tamamını 11.531 den verdim..
Dünden beri tüm pozisyonlar açma-kapama online ve hemen hemen hepsi kazançlı ...
Tebrikler :)
07-01-2025, 18:16
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by D83
Thy fln zaten 100 lu fiyatlarda işlem görüyor 1.5 yıllık tasima maliyetini de düşeceksin mevcut fiyattan
1 milyon thy 600 bine düştü
1 milyon nakit 1.5 milyona çıktı
Geç o epik mepik goygoyunu :)
D3.....sana ne oldu.... viop30 da çok güzel işlemler yapıyrdun....hisselere mi girdin küstün...bence sen kendine gel kaybın varsa çıkartırsın...