Su "yerel secim" olayini anlatabilir misin bana? Ne ise yariyor yerel secimler?
Printable View
yerel seçimlerden sonra hiç birşey aynı olmayabilir. seçimler öncesi ekonomi düzeltilmeli coşku verilmeli. bizim işimizi halledebilirlerse 4 ayın 1 ayı coşkulu geçse o arada reklam kampanyalar hız kazanıp seçime.
27 mart 1994 yerel seçimleri
5 nisan 1994 kararları
31 mart yerel seçimlerinden sonra daha başka seçimde yok. bu yüzden büyükşehir belediyelerinin kaybedilme ihtimali bile olmamalı. ekonomi bu durgunlukla 4 ay gider mi ? başarı gelir mi ? bizim iş yapılacaklar listesinde hep.
Iplemedi. Sona yaklasiyoruz herhalde. Ya OFAC dusecek yakinda, ya da yeni dava.
http://share.matriksdata.com/Images/...1000280421.png
Hacimde 1.yiz. Kendimizi geçtim endeksi de tutuyor kağıt her yatırımcının belası oldu
Th şu paçoza talip olda, kurtar bizi TH babaaaa
evt o bankada 6 sene calistim. Yilda bir kere kis aylarinda 4 gunlugune Antalyaya kampa gidiyorduk. Suleyman Aslan da geliyordu. Kendisi ile ufak konusmuslugumuz da var. Bi panelde bizim standata gelmisti. Hakan Atillayi da gordum. O zmanki daire baskanimiz simdi Merkez Bankasinda yonetici olmus. Yalniz benim tanidiklarim Muhendis, yonetici veya yonetmen seviyesinde. Inanin burada yazilarinlardan haberleri de yok. Berat Albayrak soyledigi icin soyluyorum. Sirketi denetledi ABD deki hukuk danismanlari. VE cok birsey bulmadilar. Bu raporlar ABD ye verildi. Yalniz hala OFACtan gelen birsey yok..
Beklemekten baska care yok. belki tamamini TrendHound alir :))