Yalnız sayın izcinin malı yok diye biliyorum silver almadan bütün topiği okumuştum ordan biliyorum:)
Printable View
Yalnız sayın izcinin malı yok diye biliyorum silver almadan bütün topiği okumuştum ordan biliyorum:)
Takibe deger bir hisse olmasaydı buralarda olmazdı.demekki sılvrde potansiyel var. Ve onu görmüş. İzci abime burdan selamlarımı yolluyorum
Bugün dökülmeyen varsa büyük başarı gerçekten. Endex müsaade ederse sılver bilançoyu 2 liradan karşılar ama endex değme dansözlere taş çıkartıyor bu sıra.
1.40 lardan 1.22 lere üç günde 10 bin zarara dökülmedik. Bugünkü teğet bile geçmedi:)
Hissede değilim arkadaşlar. İleride kısmet inşallah. Hepinize de bol ve bereketli kazançlar dilerim.
O zamandan bugüne hiç almadım. Bu süre zarfında başka hisselerde işlem yaptığım oldu.
Sonuç: Toplamda ve koparmada bir miktar çarpıldım. Çift dalıp kündeye yatırdılar. İki kere de ayağımdan yakalayıp yerde çırptılar. Minderi onlara dar edecektim ki, süre yetmedi.
Bundan böyle serbest veya grekoromen yerine, yağlı güreşi tercih edeceğim. Tecrübe edinmek adına bir de öyle deneyelim bakalım. Hem de iyi bir fantazi olur.
Sn.izci sizleri buralarda görmek gerçekten çok keyifli.Gecmiste sn kitapci0,Sn.mastori ve diğer üstadların buralarda bulunduğu be yazdığı anlar gerçekten çok keyifli idi.Ozellikle sizin hiciv sanatınızla silvercan i tasviriniz ve soru cevap şeklindeki paylaşımlarınız çok güzeldi.Emin olun patron bile kendi hissesini bu kadar güzel anlatamazdı.Bu arada yaklaşık 10 yıl güreş yapmış ve sonrasında 2 kolumun kırılması sonucu bıraktığım spor hakkındaki kullandığınız jargon profesyonel ce bunuda belirtmek isterim.