Tahtaya biraz destek attım bakalım karınca kararınca. Ayıp-8 yapacak ne var bu bilancoya.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tahtaya biraz destek attım bakalım karınca kararınca. Ayıp-8 yapacak ne var bu bilancoya.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
850 bin bofa sattı ırzına geçti bugün
Bir dost
https://i.hizliresim.com/53dx4pc.png
borsa sabır işidir biz 1 zarar edersek tahtacı 1000 misli zarar eder zarar etmeyiz de zaman kaybederiz tahtacı bilançoyu beğenmemiş
​malı sattı ne çok alıcı geliyormuş verdikce aldılar anlaşmalı dağıttı bu satışı gören yatırımcı tahtaya mı yanaşacak mal alacak .
yatırım tavsiyesi değildir
Eyvallah kardeşim, sağolasın .sizin dediğiniz doğru. M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Kartopu, klimasan senelerdir alır satarım hiç üzmedi. Böyle bir hareketi de hak etmedi ama burası borsa kim kime... neyse ozetle bugün tekrar geri gelme imkanı oluştu geldik, çok bir şey de almadık, benin gibi gözünün ucuyla takip eden ve fırsat olunca alan olmuştur. Ucuza çektikçe mal kaybeder, kendi bilir bence bu sefer de beni üzmeyecek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#KLMSN İLETİŞİM:
TEL:0236 236 22 33
E-MAİL:investor@klimasan.com.tr
Patrona Şirketine ve Ortağı Olan küçük yatırımcıya neden sahip çıkmadığını ve BAFO çakalının picligjne neden izin verdiğini soralım beyler . Bir olalım herkes arasın sorsun.Ek 27807
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.