LİNK bilgisayar tavan olmuş..
F/S 26 lara geldi.
Printable View
bu arada bist100endeks yeni rekor kapanış yaptı bugün . 8 bin 334 puandan kapandı.
Yatırımcı sayısı 8 milyona yaklaştı . Borsa istanbulda yatırımcı sayısı 7 milyon 800 bin kişi oldu yatırımcı sayısı .
2021 yılında bist100 endeksi 1300 puandaydı. Borsa istanbul bugünlük yeni zirve kapanışuyla , 2021 yılından şu ana kadar tam 6,4 kat yükseldi.
Tekrar bir özet geçeyim
doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.
yani özetle şöyle olacak..
2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi
2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
lon Musk’tan, Teknofest paylaşımı:
“Davetiniz için teşekkür ederim Sayın Erdoğan, gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye’deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.â€
Congratulations to all the teams competing in
@Teknofest
!
Thank you, President
@RTErdogan
, for the invitation.
I look forward to attending in person next year, as well as discussing further opportunities for investment in Türkiye.
https://twitter.com/elonmusk/status/1707792340889338173
Elon musk diyor ki diğer yatırım fırsatlarını tartışacağız..
tamam da hangi sektör olduğunu da söyleseydin be elon. Yoksa kendi almanyaya kurduğu tesla gigafactory nin aynısı nı TR de kuracak?
bu haberi kront hissesiyle ilgisi yok ve kron şitketiye ilgisi yok ama belki ucundan bi şey falan kronttun sektörüne de etki eder diye paylaştım.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
2023 Yılı Kront Kap habererini inceledim.
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...berleri/KRONT/
Bu linkten sizde inceleyebilirsiniz.
Herşey dahil 82 Adet Kap gelmiş.
Bunlardan 48 tanesi DEVRE KESİCİSİ evet yanlış okumadınız 48 tane.....
Kalan 34 adet kap haberinin sadece 1 tanesi Raporda bulunma hadisesi
Geriye kalanlar sermaye arttırımı; bilanço ve faaliyet raporları gibi mali mevzular ve isim değişikliği
Sadece 1 adet , Sadece 1 adet BİLE İŞ İLİŞKİSİ YOK YOK YOK.... Yanlış okumadınız
Tekrar yazıyım 2023 yılında açıklanmış olan 1 adet bile iş ilişkisi YOK YOK YOK...
Başka şeylerde yazıyım.
Zirve gördüğü 26 aralık 2022 de gördüğü son zirvesi.
23 Ocak 2023 den 07 Ağustos 2023 e kadar 31 TL yi görememiş.
07 Ağustos 2023 den bu yana 31 TL yi aşamamıştır.
Okuyun Yatırımcılar bunları..
Bu işlemlerin olağan süreçte geçtiğini düşünen cahillerde okusun...
Aynı yıl önce %200 bedelsiz verip sonra %250 bedelli açıklayıp , 2 ay sonra %100 bedelliye düşürüp süreci baltalayanları savunanlarda okusun..
Dünyadaki satış pastasından koca bir dilim beklerken elimize pastanın mumumu verenlerde okusun...
2018 de çıkıp ''hangi bankaya satış yaptğımızı söylesek yer yerinden oynar'' diyenlerde okusun...
Lozanın gizli maddeleri nedeniyle satışlarımızı açıklayamayız diyen yatırım danışmanlarıda okusun....
Bunların hepsinin hayatın olağan akışı şeklinde borsa kuralları çevçevesinde yaşandığını düşünen cahiller ne dyecek aceba...
Günlük derinlik bakanlar biliyorki hisse yükselirken eşşek yüküyle hisse satışa konuyor siliniyor değiştiriliyor bişiler oluyor. Bunların normal olduğunu düşünen bana söven sessiz yatırımcı ne düşünüyor aceba...
Alın almayın demek bana düşmezde paranla rezil olmak böyle birşeydir.
İsmi lazım değil bazı şirket sahipleri kurumsal firmalara mallarını satarak kazandıkları paralarla konakalrda yaşarken , elindeki 3 kuruşu değerlendirmek isteyenlerin anasını s....k için uğraşan patronlara ses çıkaramayanlar ne düşünüyor aceba...
Sesiniz çıksın biraz....
%100 bedelliye onay veren kurumun yangınını söndüren itfaiyenin hortumuna ......
Gartner baz alıyoruz.
2023 te krontech için yazılan 1 adet yazı olmadığı gibi ; son 12 ayda yazılmış olan yorum sayısı 11 adet
Beyontrust ta bu sayı son 12 ayda 219 adet
https://www.gartner.com/reviews/mark...oName=krontech
Aha burdan incelersiniz.Resimlemiştimde sonradan sildim. Büyüyeceğiz derken büyüyen pastadan aldıkları pay küçülüyor gibi aslında.
Matematik olarak diyelimdeki 100 birimlik pastadan 10 birim alıyorlar şu an. Pasta 300 birime çıkıyor bizimkiler 20 birime çıkıyor.
Aslında büyüyemiyorlar pastadan aldıkları pay küçülüyor.
Valla sıkıldım ben işlerden iyice. Bu kadar oyun bu kadar hinlik ahlaksızlık yordu beni.
Kront aslında yapılan teknolojik işler olarak Türkiye'deki sayılı şirketlerden ama yönetimi biraz sıkıntılı.
Borsa şirket sahipleri için önemli bir başarı göstergesi olmalı, yapılan ciroya, bilanço temel rasyolarına göre hangi değerden işlem gördüğüne bakmalı bir patron. Ona göre de başarısını değerlendirmeli. Dönemsel olarak hisse alımı veya satımı yaparak kazanç elde etmeye çalışılmamalı.
Özellikle de Kront'un sahip olduğu teknolojinin daha etkin kullanımı ve küresel bir oyuncu olmak için şirketin satılarak el değiştirmesi bence oldukça yerinde olur.