"Eşkiya dünyaya hükümdar o l a m a z"
Olamadı da zaten.:)
Printable View
"Eşkiya dünyaya hükümdar o l a m a z"
Olamadı da zaten.:)
Yeni bir haber degilki başkan, zaten biliniyordu..
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
600 yıllık bir tarih önemli olmaz olurmu 623 sene dedelerimiz canlarından ve namuslarından emin olmuşlardır. nankör olmamak lazım. cumhuriyetin yoktan varolduğunu uzaydan indiğini sananları görmek istemedikleridir.osmanlı imparatorluğu koskoca 600 yıllık tarih bırakmıştır. bugün dünyanın neresine gidersiniz gidin mutlaka osmanlı ya ait izler eserler görürsünüz.hükmettiği topraklarda adalet ve hoşgörülü yönetim biçimiyle ihtişamıyla hala adından söz ettirirde torunları olacak nankörler osmanlı dan bize ne kaldı diye klavye başında ağlaşırlar.
cumhuriyetin yoktan varolduğunu uzaydan indiğini sananların görmek istemedikleridir. osmanlı imparatorluğu koskoca 600 yıllık tarih bırakmıştır. İstanbul ve şu anki bereketli Türkiye coğrafyası neyinize yetmiyor. bugün dünyanın neresine gidersiniz gidin mutlaka osmanlı ya ait izler eserler görürsünüz.hükmettiği topraklarda adalet ve hoşgörülü yönetim biçimiyle ihtişamıyla hala adından söz ettirirde torunları olacak nankörler osmanlı dan bize ne kaldı diye klavye başında ağlaşırlar.
Mustafa Kemal'i yetiştirmeleri.
övünecek bir tarih bırakmaları.
taşıdığımız asil kandır, şayet bu kan olmasaydı şuan türkiye olmayabilirdi...
osmanlı geriye bir sürü kuyruk acısı bırakmıştır. bu yüzden bütün dünya ülkeleri ve ırklar, köpek gibi saldırmaktadır Türkiyeye. faydalarından bir tanesi de dünyanın en sağlam ordularından birini bırakmalarıdır. Bu bereketli coğrafyada şu an biz çalışmıyorsak ve bazı ülkelerin gerisinde kalmışsak suç Osmanlı’nın mı tabiki hayır.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çok mantıklı. Parasız taraftan (siz öyle tanımladığınız için söyledim) bakan birisi için görmesi oldukça zor bir durum. Ama gene de tüccar olmayan birisi için borsaya daha iyi bir alternatif de Yok maalesef (benim bildiğim diyeyim)
Güzel bir gün ve hafta sonu dileğiyle
Halk bank taban oldugu gun bilen bilir banka aciklama yapti itaber etmeyin diye ne oldu o gun tabana bastilarmi sonucta bu haberi mutlak maniple etceklerdir spk aciklama yapmis zaten onemsemezdi aciklama yapmasi beni urkuttu
Adam diyor ki;
"Ben ve dünya almış olduğumuz karar gereği iran a ambargo uyguluyoruz, ambargoyu delen yaptırımlarla karşılaşır bedelini öder, zira bu hareketle benim ekonomime zarar vermiş olur"
Bu kadar net...
Para hırsı işte, tabi millet olarak biz cebimizden ödicez!! Zam kazığı, vergi vs vs olarak. Dua edelim almanya fransa vs. de dava açmaz inşallah. Çünkü yankilerdeki dava referans olursa tam biteriz sade vatandaş olarak.
Bunu hala anlamamışsan yazıklar olsun sana :)
Sayın Cengiz, Atatürk'e küfredenlerle ne farkınız var? Hesi bizim geçmişimiz, hatasıyla sevabıyla...Öyle ipe sapa gelmez iddialarla ve hakaretlerle bir yere varılmaz..Tarih belgelerle ve okumakla öğrenilir....Bana göre Atatürk'e hakaret ve Osmanlıya hakaret eden kim varsa tarihi bilmiyordur..Okuyun, eleştirin, sevin veya sevmeyin ama geçmişe sövmeyin.....
Resim ile ilgili bence de tarihi bir değer olduğunu düşünmem, öncelikle diğer değerli osmanlı eserlerine sahip çıkmak daha değerli olacaktır...
Osmanlı bir hanedanlığın adıdır. Türklük ile ne kadar ilgisi olduğu konusunda fikir vermesi için anneleri hakkında aşağıdaki listeye bakabilirsiniz. ( Bu hareket noktasının ırkçı denebilecek kadar biyolojik olduğunu düşünenler bence de haklıdır. Onlarla Osmanlı da dil ve devlet kadroları konusunda da sohbet edebilirim.)
http://blog.milliyet.com.tr/osmanli-...?BlogNo=344948