3. çeyrek tamamlandı. 3. ve 4. çeyrekler Kront için kritik zamanladır herkesin bildiğin gibi. Her zaman böyle olmuştur. Hiçbir tahmin tutmaz. Fiyat veya bazen takas sadece bilançoda neler olabileceğini söyleyebilir.
Printable View
3. çeyrek tamamlandı. 3. ve 4. çeyrekler Kront için kritik zamanladır herkesin bildiğin gibi. Her zaman böyle olmuştur. Hiçbir tahmin tutmaz. Fiyat veya bazen takas sadece bilançoda neler olabileceğini söyleyebilir.
Sn.Valentine sizde bende uzun zamandir hissedeyiz. 3. ve 4.ceyrek onemlidir diye diye seneler gecti. 3-4 ceyrek yukseltip beklenti basip gartnerda yorum yazdirip faaliyet raporlarinda super bir yilsonu bekliyoruz yazip yazip ekim kasimda cikan martta m.ku yiyen hisse diyor kront.
Herkes biliyor.... ben biliyorum en azindan...
Totosu yiyen varsa atsinlat bakalim soyle milyon dolarlik is anlasmalarida bizde gorelim.
Yok gizlilik anlasmasi geregi aciklamayamiyoruz. Zaten bir b.k aciklamiyorsunuz ki..
Neyse ya.. yıllardır ayni şeyleri yaziyorum ama bu sene icimden gecenleri tutamiyorum artik.
Dogmamis cocugunuzun hakkini yiyor bazilari...
Lafım size değil yanlis anlasilmasin.
Ben şirketi 2 kere şikayet ettim spk ya
Mail attim , form doldurdum bilmem ne.
Bir sey oldugu yokta yinede uzerime duseni yapmaya calisiyoruz.
Cok onemli degilde 1 lot un bile temettusunu vermediginden temettuden oluyorsunuz, hissede zarardaysaniz hadi onu gectim 0.00 bile olsaniz zaman kaybiniz ve hak kaybiniz oluyor.
İsterseniz 1500 sene tutun.
şimdiye kadar olan şeyleri yazayım..
hisseyi çıkarıp sonra hızlıca zirvesinden 3 kat düşürdüler ağrı everest erciyes dağları çizdiler ve bu olayı son 6 senede toplam 3 kez yaptılar.
Everest dağı sonra 2 sene diplerde bekletme.. ağrı dağı sonra 2 sene diplerde bekletme .. erciyes dağı sonra 2 sene diplerde bekletme.
Bu everest ağrı erciyes dağlarını çizen hırsızlar her yılda ortalama 30-40 kere devre kesicilerle beraber çiziyorlar tabi bunları. Devre kesici kralları oldular kendileri .
Devre kesici ve Spk dan ceza alma konusunda araştırmadım ama borsa istanbulda açık ara lider hissedir kront.
Ha unutmadan. Ağrı Everest erciyes dağları 6 senelik periyotta , 3 kez çizildi. Bu 6 senede onlarca ova tepe ufak dağlar da çizdiler.
Ek olarak ,şu satten sonra ya bu hırsızlar artık hırsızlıklarından vazgeçecek ya da emekli olacak ya da ben batacağım .. bu 3 madde dışında benim için başka çıkış yolu yok.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Hande çilingir örneğini çok vermiştim ..
Bir örnek daha vereyim Sinan Afra ..Markafoniyi 200 miyon dolaru satmış zamamnında..
https://www.youtube.com/watch?v=k0ko...annel=StoryBox
Şu anda 50 tane şirkete yatırı yapıyor.
2017 yılında yapay zeka şirketi "TİKO" yu ispanyada kurmuş ve şu an yıllık 200 milyon dolar ciro yapıyor şirketi. Son açıklanan crunchbase de TİKO 65 milyon dolar yatırım almış .
https://www.linkedin.com/company/tiko.es/about/
https://www.linkedin.com/company/tiko.es/
Kron 16 yıllık şirket hala yerinde sayıyor dolar bazlı ciro olara .Tİko mduur ne boktur 2017 yılında kurulmuş 200 milyon dolar ciro yapıyor.
Kron olarak biz ne zaman, 200 milyon dolar ciroyu göreceğiz sayın LÜTFİ Bey ?
yetmedi bunca senedir bu kadar arge ve pazarlamaya rağmen bunca başarızsızlık ?
Sayın Lütfi Bey pazarlama ekibi bararısız ise , kovun hepsini . Size bunu daha önce de yazmıştım bu sayfada.
Yeter bunca başarısızlık , yeter!!
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
1 üye 9 ziyaretçi olarak...
X de paylaşılmış bir yazı var. dragon balll yazmış. Son anlaşmaları çok dikkat çekiciymiş...
Ya amk hangi anlaşma ya... ?
Yatırımlarını beğeniyorum falan olm hangi yatırım ya bir örnek ver....
İşiniz gücünüz sallamak... X deki sallayanlara inanmayın diye yazdım...
Kront bir tane iş anlaşması göndermemiş 2023 de. Bildiğimiz bir şey yok... X dekiler yatırımları iş anlaşmalarına hakimler. Vay emenike sporting lizbon....
bugün devre kesmiş https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-teknoloji-a-s
49 tane devre kesici oldu.
Devre kesici kralları ve ağrı everest erciyes dağları ovalar tepeler çizimleri yapanların.
Borsa endeksi yeni rekorlara devam ediyor ..
anlık 8 bin 450 puana gelerek yeni zirve ve rekor yapıyor.
baskılanan dolar ise 27 lira 45 kuruş oldu ..
Tekrar özet geçeyim.
Borsa endeks için ise hala beklentim geçerli , 25 bin puan olmasının bekliyorum borsa istanbulun , 2025 yılında. Yani 25 milyon yatırımcı ve 25 bin puan diyorum borsa istanbul için 2025 yılına.
doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.
yani özetle şöyle olacak..
2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi
2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.