Printable View
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 bagfs verildi 12.37. ykbnk 465 alındı raporrrr:rules: raporize birlik seniiiiiii :kahkah: 4.60 ;)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll raporize birlik seniiiiiii :kahkah: he he :)geçen hafta tatil öncesi 11.72 den almıştım çorba çıktı şincik banga bu fiyattan kaçmaz didim bahalım ne olcek çarpılcezmi:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 he he :)geçen hafta tatil öncesi 11.72 den almıştım çorba çıktı şincik banga bu fiyattan kaçmaz didim bahalım ne olcek çarpılcezmi:kahkah: bişi olmez...4.60 ı takip et yeter ...
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll bişi olmez...4.60 ı takip et yeter ... eyvallah üstad tşk fikirler dsetekler derken çorbamızı alak demi:ok:
yine inat ettim almıyecem ulen ...istediğim yere gelirsen alacem :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll yine inat ettim almıyecem ulen ...istediğim yere gelirsen alacem :) sen neyi bekliyon üstad vop u mu
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 bagfs verildi 12.37. ykbnk 465 alındı raporrrr:rules: bagfs NEDEN veril bir arkadaşa aldırmıştım gideri yok mu sen ce ?
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 sen neyi bekliyon üstad vop u mu evet ..oranın palası ile konuşıyorum :) 133 den itibaren 132 ye kadar long yazarım ...131 stop ..... ana hesap short devam ....