Yaw senin elin 2 kaçakçısıyla ne işin var diye sormazlar mı adama?
Niye bizi ele güne rezil ediyosun kardeşim
Printable View
Yaw senin elin 2 kaçakçısıyla ne işin var diye sormazlar mı adama?
Niye bizi ele güne rezil ediyosun kardeşim
Hayvan diyor ki: Irak'ı kimyasal silahlardan arındıracağız.
Sonra pardon biz yanılmışız. Kimyasal silah ve ya atom bombası yokmuş.
Kaç bin/milyon insan öldü ve ölüyor. Amerikayı kim yargılayacak.
Bir Tayfun geldi 300 milyarı aldı götürdü ve oralarda salgın var.
Beter olsunlar.
Japonyayı, Vietnamı, Kübayı,...... saymıyorum daha
Korkma!
2 kaçakçı daltonun birisini iran KENDİSİ YARGILAMIŞ idama mahküm etmiş, diğer kaçakçıyı abd ele geçirmiş. Sen niye habire uluslararsı toplantılar ile abd gezilerinde bu kaçakçı "reza'yı salıverin" diye o adamlara ısrar ediyosun?
Bşk yardımcısının eşinin "Bakın Emine hanım, reza zarrab'ın salıverilmesi için bu kadar ısrarcı olursanız başınıza iş açarsınız" uyarısında bulunmasına ne diyeceksiniz peki, bu ülkenin bu kadar aciz, zavallı duruma düşmeye hakkı var mı ve de benim yüzümü uluslararsı alemde niye yere düşürüyosun sevgili ecdad-ı osmanlı evladı?
Ben 1400 TL emekli maaşı ile "nasıl geçinirim" diye bunalıma girerken, belediye otobüslerinde sürünürken, vergi kesintilerim ile senin makamına ve altına 268 tane mercedes çekmişim sıfır km. makamına giderken dolmuşlarda sürünme diye :) Bunlarda yetmiyorsa allah yardımcı(m) olsun yeminle.
Hergün yeni bir yalan ile algı oluşturmaya çalışanlar, hergün bu fason algı çalışmalarından medet umanlar ve hergün konuyu kendi soyuna sopuna hakarete götürenler...
Teşhis net de tedavisi yok. Aslında var da neyse.
Muhaliflik ile ihanet arasında çok ince bir çizgi var ve bu çizgiyi geçen çok kişi var. Kimi bilerek, kimi bilmeyerek geçiyor..
Allah ıslah etsin.
Reuters Habertürk'ü kaynak göstererek haber yapıyor, içimizdeki İrlandalılar da Reuters bile haber yaptı, doğrudur diyor. Vatandaşı olmasak çok eğlenceli ülke aslında...
"The Haberturk newspaper on Saturday reported that six banks potentially face substantial fines, citing senior banking sources. It did not name the banks. One bank faces a penalty in excess of $5 billion, while the rest of the fines will be lower, it said."
halkbank haberi ciddi mi arkadaşlar ooooo