Bedelli yaparsa iş kötüye gider, atıp tutmaya gerek yok 1.07- 1.18 ve 1.32 gibi güçlü dirençleri aşacak ki, 1.43 üstünde bir heyecan oluşsun. Bizim ky çok sever pembe rüyaları.
Printable View
Bedelli yaparsa iş kötüye gider, atıp tutmaya gerek yok 1.07- 1.18 ve 1.32 gibi güçlü dirençleri aşacak ki, 1.43 üstünde bir heyecan oluşsun. Bizim ky çok sever pembe rüyaları.
Bedelli durumunda mahkemede değer açısından işler karışır, arttırıma katılmayan birinin gelde hisse değerini hesapla şimdi, nedense bunların yaptığı hiç bir şeye insan olumlu bakamıyor.
Herşeye gebe ...nasıl bir habermiş arkadaş.kimse şu olur demiyor,diyemiyor...daha önce buna benzer bir örneği var mı ? Ben araştırıyorum bulursam söyleyeceğim.sizde şu hisse de olmuştu ve şunlar olmuştu derseniz sevinirim
Adamlar bizi gözüne ışık tutuşmuş tavşana çevirdi
Tukaşta olmuştu...cem okullu tahsisli sermaye arttırımı ile mallanmıştı...1.4 tl den 2 üstüne çıkmıştı diye hatırlıyorum...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasadaki lotların ne kadarını topladı bilemeyiz...devir aldıkları ile birlikte %90 toplamıssa sermaye arttırımı ile birlikte 98 oranına ulaşıp kottan çıkma ve ortaklıktan çıkarma isteyebilirler...bu da bir formule dayalı fiyat tespiti yaparak olur...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.