A1 Ruchan tahtasının içine ediyor alıyor aldıgını daha düşügüne satarak tahtayı aşağıya sürüyor ş....z.
Printable View
A1 Ruchan tahtasının içine ediyor alıyor aldıgını daha düşügüne satarak tahtayı aşağıya sürüyor ş....z.
A1 Ve MARBAS taki ş....ler inşallah kan kusarsınız adi ş.......r.nereye getirdiler tahtaya.sözde kayserili sahipleri var 5 para etmezler.
Arkadas ruchan hakkimi neyse nasil yapacaz bunu 3500 tl de 3000 tl zarar gozukuyor ne boktan is bu ne o.c bunlar
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 liralık ruchan oldu 3,30 kansız k....kler
Bölünmeden önce elinde hisse olan birileri aydınlatıcı birşeyler yazabilirmi?
Örneğin kaç lotu vardı,kaç lot oldu ekstra para koydumu?rüchan ne zaman kalkıyor eski haline dönüyor
Bilgi veren olursa seviniriz
allahtan çok para yatırmamışım benim 3 mayısta 1034 tl maliyetli özbalım vardı 670 lot. 4 mayısta 99 lot özbal, 99 rüçhan oldu. o günden beride sürekli düşüyo zaten , dün artık zor bela rüçhanı 3.38 den sattım 334 tl .
5 gün önceki 1034 tl şuan 334 tl + 99x1.47=145 tl yani param 479 tl oldu. 5 günde ( 2 günüde tatildi )
ne diyim şimdi ? nasıl bir soygun bu ya.
Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim bu rüchan olayı hep böylemi oluyor. yani ilk günden sonra rüçhanlar %30 , %20 hergün düşüp duruyor mu? Öyleyse takip edip ilk bölündüğü gün hangi fiyatsa hemen satmak gerekiyor. Ki zaten rüçhanları satıp üstüne bedelli için katmak gereken parayı koydumu aynı maliyetle aynı oranda hisse sahibi olunuyo, saçma bi mevzu gibi geldi bana
Eskiden de bedelli sermaye artışı öncesi millet mal çıkardı ama sonrasında kasaya nakit girişi olacağından toparlardı.Şimdi şirket batmış gibi muamele görüyor.Bu kadar insafsız olunmaz.Endeks toparlamış yüzde1 artıda bari nötr kapat.YTD
Kimse bana speğin bedelli parasına ihtiyacı var da mal satıyor gibi yorumlarda bulunmasın en son 30.102015 de bu kağıt 1.50 altını görmüş,sonrasında 5 tl üzerini bile görmüş.Spek buradan malı götürmüştür.Bunun adı hakikaten kansızlık.YTD