Vestelden bir temettu hissesi beklentim artik yok. Direkt olarak sordular CEO'ya ve o da kaçamak bi cevap verdi. Vesteli yatırımları nispetinde bir büyüme şirketi olarak görüyorum. Kendi portfoyumde de tutuyorum.
Printable View
Bu Vesbe yönetiminin sorunu. Iyi yönetilen, temettusunu de paylaşan bir şirket bu. Ahmet Nazif bey bu savaş ortamindabile temettü dağıtıyoruz, yatırımcıyı düşünüyoruz dedi mayistaki toplantida. Şimdi böyle şirket ürettiğini satamayacak demek abes olur. Ne dediyse şimdiye kadar yapti. Bunu da yapar. O pazarı bulur. Daha geçen Amerikaya ofis açtı vesbe. Oraya da girecek. Sonucta savas ortamindayiz. AB'de resesyon var. Ingiltere bizim en onemli pazarimiz. Satışlarımız buna rağmen kötü değil. Bu savaş 2023'te tatlıya bağlanir. Çıkıp nukleer silah kullanmaz herhalde iki tarafta. Korkmayin. İşler duzelince elinizde maliniz olsun. O %50 kapasite boşuna yapilmadi.
Israrla 8-10 lira arasi hareket diyorum. Dolar bu seviyelerden başını Kaldırmadıkça Vesbe buradalarda al sat imkani verecektir. Bu hissenin hafizasi budur. Kolayca kurtulamayacak. 8.xx'li toplamak için 9,50 üstü 10'a yaklaştıkça satmak için uygun. 10 hafif geçip tekrar tekrar 9'lara cekilecek. Bunu defalarca yapacak belki. Kullanin. Ama asla tamamen mal bosaltmayin. Hissenin ederi 15 lira. Aklınızdan çıkarmayın. Hafif trade iyidir.
Temettücülerden de hayır yok bu hisseye, elektronikçi iyi çıkış yaptı bu ara.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post6124086
Zoren ve Vestl çok iyi çıkışlar yaptı son dönemlerde, Vesbe 9'lardan 10 bile diyemedi, hep yerinde sayıyor, üvey evlat, satın gitsin o zaman.
günlükler, haftalıkların gazabına uğradı.. ama yarın bir dana kuyruk formasyonu olabilir.. şart 9.20 üzeri kapanış ve 9.44 seviyesinin geçilmesi.. cumaya kadar meydan senin..