tes da gozukuyor ,nerden cıkardınız ?
Printable View
faiz iyi miktarda aratrsa muhtemel dolar geri cekilmesine karsı tdg ye ara veririm .ytd
AFT aldım biraz, sanki Biden rahat kazanacak.
Dediğim gibi olursa bizim hsyf lerde bu hafta bekle gör yapacağım..
Ytd...
Ankete buyurun,
https://strawpoll.com/5672og7gv
AFA %2.23
AFT %1.36
GBC %0.90
Saygılar.
hsyf'lerdeki performans düşüşleri üzerine biraz konuşsak diyorum dostlar. geçen yıl bu zamanlar acc diye bir fonumuz vardı ve o sıralar baktığımızda yıllık getirilerde olsun, 6 aylıkta ve üç aylıkta olsun tcd ardından ikinci sırada olurdu ve hatırlarsınız, gece 24 civarı heyecanlı bir acc bekleyişi olurdu. türev mürev olayından dolayı da düşüşlere karşı iyi dayandığından "yükselişte tcd, düşüşte acc" diye bir sloganımız dahi vardı. sonrasında yavaş yavaş performans düşüşü yaşayan acc'ye karşı eleştiriler ve buna paralel olarak şu an mps'ye tanıdığımız hoşgörüyü taşıyıp acele etmeden sabırla acc'ye şans tanınması gerektiğini söyleyenler oldu ve bir zaman sonra kimsede sabır mabır kalmayıp acc efsanesi çöp oldu. tahmin ettiğiniz üzere sözü mps'ye ve bu bağlamda fonlardaki performans kaybına karşı ne ölçüde ve ne kadar şans tanımalıyız konusuna getirmek istiyorum. yeni kurulan kpc, geçtiğimiz üç ayda mps'yi ikiye katlayıverdi. her ikisi de kat50'yi baz alıyor ama bu performans düşüşünde mps'nin xtumy hisselerinden de etkilenmesinin payı büyük. diğer yandan mps ve kpc'ye göre daha sınırlı alanda hareket eden rbh, son ay adeta roketledi ve üç aylıkta dahi bir numara oldu. olumsuz fonlara gösterdiğimiz sabırın üç ayı geçmemesi, daha doğru olmaz mı? 6 aylık ve yıllığa göre beklediğimizde bir çok fırsatı da kaçırmış olmuyor muyuz? olumsuzlara sabrın yanı sıra rbh gibi fonlardaki değişikliklerin de netleşmesini 6 ay veya bir yıl beklersek atı alanların üsküdarı geçiş resital ve kutlamalarını sadece uzaktan seyretmiş olmuyor muyuz? ne dersiniz bu konuda?
5 yıllık performansı ortada olan çok iyi yönetilen, getirisi 45 derecelik açıya sahip çok iyi bir fon var.
1-3 aylık performansa bakıp başarılı demek bana göre yanlış.
OPH, NNF vb.
Saygılar.