Ben gönül adamıyım. Kalpler kırılmasın yeter. Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum.
Arada ufak tefek sataşma ve kızıştırmalar bu işin doğasında var.
Netice de murat alıp, murat veriyoruz.
Printable View
Ben gönül adamıyım. Kalpler kırılmasın yeter. Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum.
Arada ufak tefek sataşma ve kızıştırmalar bu işin doğasında var.
Netice de murat alıp, murat veriyoruz.
türbülansa girdi herhalde pala
Bak MANİF bu vatandaşın sitili bu , kendi dünyasında pozisyonuna göre insanlara bok atmak .
Bu yazıyı bugun ben ve benim gibi yonca yorumlayanlara yazdı ,
Yonca için 6.80 den beri yukarı graflarla yorumlayan benim topikte , nasıl oynadığımı yakından tanıyanlar bilir yani bu adam beni bilmez .Şahit in topiğine OBO grafı koyup 10.30 lardayken 8.92 hedef veren de benim ,8.97 yapıp yukarı aldı ünlü şimdi yukarda yazdıklarını bir kişi neden yazar , biz burada bunları anlatırken insanlara algı oluşturmasın diye bu zatla tartışıyoruz çünkü yalan söylüyor veya bilinçli yapıyor.Bu yüzden GAZ işini CONSA sor bize değil.
ne olduda aksam aksam verdiler endekse
Şimdi biraz forexe benzer teminatlı kaldiracli işlem yapabilirsiniz..
Onun için onay gereklidir..
Bankanın bağımsız ürünü ..
Spread olayına gelirsekte.. malûm hepsinde var hepsi acar ama an itibariyle burada mesela bu gün aha şimdi dolar al 7.18 sat 7.14...
Makaslar gündüzleri daha uygun oluyor..telefon uygulaması mükemmel..
En güzel yanı emir tiplerinldir if done if done oco var anlık ve ileriye dönük..mesela
Dolar eliniz de yok.. şu şekilde emir verebilirsiniz..
Dolar 7.13 de al aldıktan sonra 7.24 de sat .. geçerlilik emir gerçekleşene kadardır..
Mesela elinde dolar var ..
7.54 de sat 7.13 de al diyebilirizsiniz.. bedavadır bu emir..
Ya da zamansız 8.5 da sat ta diyebilirsiniz..tfx en güzel özelliği budur..5 TL kendi grafiğini satar..piyasadan aşağıda dolar işlem görür genelde..
Eskiden fiziki veriyordu.. şimdi bilmiyorum talepte etmedim..ama bence açtırın..dursun işe yarıyor.. özellikle dolar biriktirecekseniz çok işe yarıyor..her gün emir girmiyorsun yap analizini ver kademelere alış..yaslan arkana..vade yok zaman kısıtlaması yokSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana yasa değişecek ondan SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ne bıcım pasta bırsey anlamadım at ızı ıt ızıne karısmıs.....