Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Borsa birkaç gündür yemyeşil ve yükselişte. Demek ki kötü bir haber gelecek yakında ve yine piston aşaa. 200 günlüğü aştı...
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Borsa birkaç gündür yemyeşil ve yükselişte. Demek ki kötü bir haber gelecek yakında ve yine piston aşaa. Ya sen ne gudubet ne kiremitci bir odabasisin Git coin mi alcan soganmi alcan ne alacaksan al Arzu gizini dahi vermezuk artik
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya sen ne gudubet ne kiremitci bir odabasisin Git coin mi alcan soganmi alcan ne alacaksan al Arzu gizini dahi vermezuk artik ABD tahvilleri alıp Amerikan ekonomisini batırmayı planlıyorum. Ne dersin oynak beyim? Memlekete böyle faydamız olsun mu? :)
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi ABD tahvilleri alıp Amerikan ekonomisini batırmayı planlıyorum. Ne dersin oynak beyim? Memlekete böyle faydamız olsun mu? :) Ya dolar alda coksun su Bu isin tek cozumu bu
Aaah fuatim aaaah Yumusacik demistim demi
Alıntı: Originally Posted by Webster Aaah fuatim aaaah Yumusacik demistim demi Üstad xtkjs coşmuş
xtkjs altinda iki tane tavan uc dort tane 4-5 var Xtkjs hala 1.5 Gelde bana duzeldigini ikna et
Alıntı: Originally Posted by Webster xtkjs altinda iki tane tavan uc dort tane 4-5 var Xtkjs hala 1.5 Gelde bana duzeldigini ikna et Üstad estağfurullah sıkıntı yok. Eski günlere nazaran yine güzel gidiyor. Dediğin doğru üstad sensin