ben lipton muyum ?
Printable View
mutluluğun içten gelen birşey olduğunu düşünüyorum
çok insan tanıdım
biride bizim büfeci ali. 6 senedir bira almışlığım var.. hiç konuşmuşmuşluğum yok birgece bana sen nasıl insansın dedi. anlamadım nerden çıktı dedim. 6 senedir geliyon bi selam vermişliğin yok dedi. sonra kanka olduk :he: şimdi sabaha kadar tatil günü deniz kenarında sabahlayıp içiyoruz diğer arkadaşlar vs.
şuraya gelecem bu ali paraya takmış. işi gücü para..
çok param olsa çok mutlu olurum işte şöyle yaparım böyle yaparım...
yapı gereği böyle biraz odun :)) naparsın işte diskoya giderim falan.
lan dedim ali.. sana yarın izin al sana para kapat git gidedim parası benden. yapamaz biliyorum çünkü aliyi diskoda oynarken hayal etmek bile beni kopuyorum aklıma gelse bile. :kahkah::kahkah:
yani çoğu şey lafta..
içte yok..
oysa bırak günde 4 dolap sadece efes satan bi büfe sahibi olmasını kirasını doğru düzgün ödemeyen arkadaşımda var
napar eder bütün etkinliklere katılır konserlere gecelere akar.. yetmez gece bizle takılır.
vs vs
yani hayatın enerjisi içten geliyor bana göre.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...lundu-7759925/
Gel de yarın denize gir (ALPER haber verdi.)
Bu son mesajım olabilir.:)
:evil: Kusura bakma ama...
Odunun büyüğü senmişsin başkan... 6 senedir alış-veriş yaptığı esnafa "gavur olsa, bi hello!" der. :kahkah:
Ben 32 yaşımda dans etmeyi öğrendim. Çok da sevdim. Sonra bizim taş fırın erkeklerinin "yımışak" diye tabir ettiği,
Latin dansları erkeği de oldum. Salon danslarını da öğrendim...
Meselenin tek bir açıklaması yok. Hayatında bir şeylerin eksikliğini hissediyor ve onu kendi perspektifinle dolduruyorsun.
Burada motivasyon, "elalem ne der?", "karı düşer mi?", "para gelir mi?" vb. milyonlarca şey olabilir.
Ancak gelişim süreğendir. Bir yerden başlarsan "devamı gelebilir!". Ama başlamazsan "hiç bir bok olmaz senden!" * :kahkah:
*"Senden" derken şahsından söz etmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.