Thank you so much
Printable View
İsrail’den CB Erdoğan’a cevap geldi:
— “Türkiye lideri Erdoğan'In terör örgütü Hamas'a yönelik sert sözlerini tüm kalbimizle reddediyoruz.”
— “Hamas, bebekleri katleden, sivilleri rehin alan, kendi halkını canlı kalkan olarak kullanan, IŞİD'den daha beter alçak bir terör örgütüdür.-
— “Türkiye Cumhurbaşkanının terör örgütünü savunma girişimi ve kışkırtıcı sözleri bile tüm dünyanın gördüğü vahşeti ve kesin gerçeği değiştirmeyecektir: Hamas = IŞİD”
SONDAKİKA |
İsrail, ABD hava savunma sistemi gönderene kadar kara saldırısını erteledi.
◾️ ABD, 12 hava savunma sistemini Suudi Arabistan, Kuveyt, Ürdün, Irak, BAE ve Katar ülkelerine konuşlandırılacak.
Ariston abi senin boruyla girdim geceye mecburen borunun yarısına kadarı girdi bana ne etcez çıkar mı boru
Nedense çok rahatım böyle bir aydınlanma geldi. Yediğim kazığın etkisiyle mı oluyor ki.
Ülkemizde enflasyon özellikle gıda enflasyonu katlanılmayacak bir hal almıştır
7.500 tl emekli maaşı ile emeklimiz zor durumdadır
Ülkede kira sorunu günden güne büyümektedir
Mülteci konusunu hiç açmıyorum bile
1000 kg Otomobil 10 bin dolar olsa en az kg başına 10 dolar eder.
Her yere ihracat kuratabilir.
Demir çelik 1 ton 1000 dolar, kg başına 1 dolar eder, taşıma masrafı ister istemez maliyetlerde önemli. Çimento, cam, seramik, mermer vs ihracatda daha sorunlu ürünler. Uzak yerlere mecburen ucuz gemi ile daha geç teslimat olabiliyor.
Demiryolu ile ihracat taşımacılığı bence önemli.
bunlar laf salatası. medyada hacivat karagöz gibi oynarlar ama israil her daim tr'ye daha yakın olmuştur.
gerçek olsa israil "24 nisan yaklaşıyor. git new york'a hangi taş daha büyükse kafanı ona vur" der. böyle atıp tutmaz.
TR bu işlere taraf olamaz çünkü geçmişte çok muvazaalı işlerimiz var. isviçre değiliz biz. almanya ingiltere bile bu toplara giremiyor.
2 ci bir sorunu
2 ci bir dalgayı
Bu mevcut şartlarda finansımız kaldıramaz bence o yüzden dikkatli olması gerekiyor devlet büyüklerimizin die düşünmekteyim