Dğerli hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çocuk gibi şenlendim.Özlettiniz kendinizi.Sizlerden destur almadan öğrendiklerimizi dostlarada faydamız olsun diye birşeyler yazıyoruz umarım hakkınızı helal edersiniz.hurmetler...
Printable View
Dğerli hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çocuk gibi şenlendim.Özlettiniz kendinizi.Sizlerden destur almadan öğrendiklerimizi dostlarada faydamız olsun diye birşeyler yazıyoruz umarım hakkınızı helal edersiniz.hurmetler...
Siz yoken CEMTS ve PAPIL kızımızın speklerini tokat delisi yaptım.Haberiniz olsun....
INVEO ; 93.00 işlem görüyor...
Bir hissenin hedefi sizin koyduğunuz kadardır ky olarak...
10.50 den nerdeyse 100.00 seviyesine dayanmış...
Tahta sahibinin koyduğu hedefi hiçbir zaman tahmin edemezsiniz... Onun hedefi müşteri bulana kadar devam eder bunuda bilemeyiz...Herkes şükretmeyi bilmeli ve kar cebe yakışır deyip koyduğu hedeften vedalaşmalı...
Temel olarak bir beklentisi veya beklentiniz vardır... Kimbilir 1000.00 lere bile gidebilir...
Bir hissede hedef sizin koyduğunuz kadar olmalı...Gerisi zaten kısmette yok demektir...
95.20 de bir direnci var... Geçerse ; 105.00 hedefi olur...
Y.T.D.
Hocam bizi kapı dışarımı attınız yoksa ?
Hoşbulduk...
Süpersiniz... Çok yoğunum... Anca alış satış için girebiliyorum bunun dışında dışarıda oluyorum...
Yazdıklarınızı okuyamıyorum çoğu zaman... Lütfen devam edin siz zaten hareketli ve bilinçli vede şükretmeyi bilen işide çözen bir yatırımcısınız...Takipçiniz çok...
Paylaşımlarınız çok faydalı...
Rahatlandım hocam.Bu hayatta en fazla değer verdiğim bana birşeyler öğretenlerdir ve onlara karşı duyduğum saygıdır.Bazen farkında olmadan hatalar yapabiriz.Farkında olmadan yaptığım hataları farketmek için çabalıyorum.Allah sizlerden razı olsun.
Saygılar sunuyorum....