3 büyükşehire atanan kayyumlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önlerinde birçok dosya olduğunu ve Meclis açıldığında bunların masaya yatırılacağını söyledi.
Printable View
3 büyükşehire atanan kayyumlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önlerinde birçok dosya olduğunu ve Meclis açıldığında bunların masaya yatırılacağını söyledi.
Almanya 25 cente bira vardı mesela .
Euro artmadan vay be tanesi 1 liraymış diyordum o zamanlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, F-35 krizinden sonra Rus yapımı Su-35 ve Su-57 uçaklarının alternatifler arasında olup olmadığı sorusuna "Niye olmasın? Boşuna gelmedik buraya" yanıtı verdi.
Adam meclisi masasi gibi kullaniyor. Isine gelince kararname, gelmeyince meclis.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupada biranin cok tuketilmesinin nedenlerinden bir taneside fermantasyondan dolayi. Onlar lager biz burada pilsener tuketiyoruz. Lager icimi daha kolaydir, pilsener gibi sisirmez. Adamlar bu yuzden su gibi iciyor.
Vaktiniz ve imkanınız olursa İstanbul-Şişli-Yapı Kredi Bomonti ada ya gidin...Orada çok çeşitli ve içimleri çok çok farklı enteresan biralar üretiliyor halâ...TORCH isimli Doğuş grubunun butik bir markası olarak (Şahenkin et restoranlarında servis ediliyormuş bir de, marketlerde piyasada yok başka yerde)...Orada Populist isimli mekan benim favorim...
Ben pek sevmem siyah bira ama seveni coktur. Britanya da ale kulturu yaygindir genelde.
Adamlarda secenek cok abi. Misal belcika da 700 800 cesit bira var.