ne guzel iste anayasaya palayagorede yasa koyarlar kimse ses etmezdi milleti rahat rahat soyardi..
haber duseli 1 saat okuyo palanin akli yenimi geliyo
Printable View
ne guzel iste anayasaya palayagorede yasa koyarlar kimse ses etmezdi milleti rahat rahat soyardi..
haber duseli 1 saat okuyo palanin akli yenimi geliyo
Çünkü çift nick kullanan yazsın yav..bende ikinci bir nick yok mesela..
Sinterklass olayından bende şüpheliyim.. malumunuz şahıs zaten düzgün yazmıyor.. düzgün yazmaya başlasa kimse ayıkmaz..
Sinterklass adında..
Sinterklass a bakınca bildiğin kons ve ben hatta bunu herkes biliyor diye biliyordum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam saha da vaka arttı bunu biliniz yeter..test sayısı azaldı çünkü şikayetle geleb azaldı yani bulasicilik arttı haberi yok adamların mesela hasta olmuş bulastirmis ailesine..aileden biri kötü olunca test yapılıyor..hepsi pozitif..
Genel tablo bu..
Ama vaka arttı bakan demiyor ama ağır hasta sayısı da arttı..bu hastalık ülkeye ilk geldiğinde başladı kovid dediğimiz de kimse inanmamıştı..
Mutasyon doğru..
Gene aynı senaryo..yeni hastaların çoğu mutasyonlu..
Gene geç açıklanıyor ki gerçi tespiti hastaneye yatış olursa oluyor..
Bir de yaşlı hasta sayısında artış var..ama bu ağır yaşlı hastalar aynı covidde hastalık tablosu yine aynı devam ediyor...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop gibi ne kadar hacim o kadar dusuk makas
ben kullaniyorum ama sahsen 700-800k ustunde tedirgin ediyor
sadece $ ise Qnb makasi diger bankalara oranla daha dusuk . 1.750.000 uzeri mevduat varsa daha da dusuyor
yen, frank, euro vs vs bunlarin makaslarida dusuk QNB de ornek Yen satin aldin ve fiziki istiyorsun1 gun onceden soylediginde ertesi gun getiriyorlar
Qnb de gram gumus yok Ama altin var gram gumus icin onlarin GSMTR mi nedir borsada var zaten
Gumus Altin Alip uzun vade dusunuyorsan TFX[Fiziki teslimat yok] yada kuveytTurk [Fiziki teslimati var] bu ikisi olabilir ama %3 5 marj icin alip satim yapacagim diyorsan bu ikiside ise yaramaz bazen fiyat farketlerinde makaslari oyle bir aciyorlarki %2 3 kurtarmiyor :)
Oyunagelenadam gecmis olsun
cezayi sanirim keyfi olarak uzattin :kmk: