Bu devirde en iyisi çok güzel bir portföy hazırlayıp, aydan aya ekleme yapıp bırakmak. Yoksa daldan dala para heba oluyor. %20 dolar, %20 altın, %10 mevduat, %50 hisse iyi olur sanırım.
Bu devirde en iyisi çok güzel bir portföy hazırlayıp, aydan aya ekleme yapıp bırakmak. Yoksa daldan dala para heba oluyor. %20 dolar, %20 altın, %10 mevduat, %50 hisse iyi olur sanırım.
Hisseleri de 5'e böleriz.
Finansal özgürler genelde belediyenin tesislerinde gidipte paylaşım yapıyorlar çeşidi bol uygun fiyat diye yazıyorlardı hep .
Merak ettim yol üstünde diye uğradım girdim restoran boş yeriniz var mı diye .
153 aile var önünüzde biz SMS atıyoruz 3 dakika mühlet veriyoruz gelmezseniz iptal .
Bende teşekkür edip çıktım millet saatlerce kapıda bekliyor sanırım .
Covidden korkmuyor insanlar.halbuki kalabalik riskli.anlamak zor.
Arkadaşlar merhabalar.
Hisse işlemlerinde Yonca amblemli bankadan kredili işlem yapıyorum. Ünlü dolandırıcı Kutman'dan yediğim kazık yetmiyormuş gibi bir de bu bankalar sorun olmaya başladı. Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. Sorum şu. Kredili işlemlerde günlük faiz ödüyoruz. Rakamları sembolik yazacağım.
250 bin tl ye günlük 200 tl faiz ödüyorum.
Dönem dönem yaptığım birikimleri yatırım hesabıma aktarıp faizi düşürmek istiyorum ancak çok ta öyle olmadığını iki hafta evvel farkettim. Örneğin yatırım hesabıma 25 bin tl yatırdım ve 225 bin tl den alınan faiz günlük 197 tl ye düşüyor.
250 bin tl den 200 tl günlük faiz alınırken,
225 bin tl den 175 tl civarı olmalı. Yanılmıyorsam bir yanlışlık var bu işte. Bankadan da oyalama haricinde net bir cevap alamadım. Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler se sevinirim.
Şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkürler.