Geçen ticari kredilere zorunlu karşılık geldi diye haber vardı, ondan önce de hisse ve döviz alacaklara kredi vermeyin diye haber vardı.
Borsada banka kredisi ile iş yapanların kredileri çağrılmış da olabilir.
Printable View
Geçen ticari kredilere zorunlu karşılık geldi diye haber vardı, ondan önce de hisse ve döviz alacaklara kredi vermeyin diye haber vardı.
Borsada banka kredisi ile iş yapanların kredileri çağrılmış da olabilir.
pala vade sonuna full long yakalandı...
dowu tahmin edemedi...
dow kamyon şöförü atladı...
artık dönüş çok zor...
el mecbur üst vadeye geçicek zararla...
Gmt hocam yakin vadede islem yapsaniz daha iyi degil mi. Aralik vade al sat arasi 30 puan oynuyor nerdeyse
şöyle şılaaabss diye tabanda gormeyi de engelliyor artik yeni yeni icatlar..neymiş devre kesici..lenn seneleeeeeer onceleri bir seansta %20 eksilere yapistiydik ta öldükmüy dü..ertesi günler %20 lerle hobbadanaa yukari..korkunun da bir tadı vardi coşkunun da..hicbirseyin tadı kalmadi..boşuna mi diyorum bu son turum bist icin diye.keyfi yok..
Sn Akçay hocam
Teb'in kalan 165 bin long'un ortalaması 2050.
Nasıl zarar yazacak SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk eli hemen hemen tamamladı gözüyle bakıyorum, yarın ilk yarıda bi miktar eksi görürsem shortları kapatırım, gün sonunun pozitif oynancağını düşünüyorum
garanti oyunbozanlık etti, çarşamba akşam açıklayacak olduğu bilançoyu pazartesi sabahına aldı, beklenti üstü 8.2 milyar kar açıklarken, çağrı fiyatını update etti.. yüzde 5 artı yazması bilançoya tepkisini değil, update edilen çağrı fiyatına yakınsamayı ifade etti
akbnk bilançosu perşembe, ykbnk bilançosu cuma.. düzeltme bilançolar öncesi yapılıyor gibi bi hava var- şimdi garan bilanço tepkisini veremedi çünkü başı bağlı 15.00 TL limiti var, akbank başı açık, 8 milyar gibi bi çeyreklik kar yollarsa 2022 kar beklentisi 25-30 milyara güncellenir, yani <2 f/k.. bankalar bilanço sonrasını yukarı oynar gibi düşünüyorum
pair severler için long xbank / short x30