karikatürü bulamadım.
3. gözüm açıldı deye bir karikatür vardı
herkeş 3. gözü açılsın deye ta hindistana gidiyor... sen olan gözününde birini kapatıyorsun... misal :oleyo:
Printable View
karikatürü bulamadım.
3. gözüm açıldı deye bir karikatür vardı
herkeş 3. gözü açılsın deye ta hindistana gidiyor... sen olan gözününde birini kapatıyorsun... misal :oleyo:
Dr. Barış Esen
@barisesen
-Bank of America yıl sonu dolar/TL tahminini 44'ten 41'e indirdi.
-BofA'nın öngörüsü dolarda yüzde 16'lık bir artış anlamına geliyor.
Türkiye'de Bentley, Ferrari ve Lamborghini satışları yine zirvede
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre 2024 tamamında üç lüks otomobil markasında toplam satış 83 adet ile 2023 ile aynı seviyede gerçekleşti.
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
Trump:
Türkiye, Suriye nin peşinden 2000 yıldır, farklı isimler ve farklı şekillerde gidiyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan benim dostum. Sevdiğim, saygı duyduğum biri. Onun da bana saygı duyduğunu düşünüyorum.
Ayrıca, kendisinden belirli kişilere karşı harekete geçmemesini rica ettiğimde, bunu yapmadı.
Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz" Kürtler.
Ne kadar süreceğini bilmiyorum çünkü onlar doğal düşmanlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar.
Ama Erdoğan bunu henüz yapmadı ve geçmişte de yapmadı. Başlattığında ise, ona Lütfen yapma dedim ve o da yapmadı.
#KOZAL Şirketimiz ticaret ünvanı olan "Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi"nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ile, "Türk Altın İşletmeleri Anonim Şirketi" olarak değişmesine karar verilmiştir.
İlgili Kamu Kurumları'nın izni ve yapılacak ilk genel kurulda ortakların onayı sonrası, Ticaret Sicil Gazetesi'nde tescil ve ilan edilecektir.