gedikten çıkan malları sağlam yatırımcıların alması önemli
Printable View
gedikten çıkan malları sağlam yatırımcıların alması önemli
ben yatak ile ilgili haberleri bekliyorum. oda eylül sonu gibi gelecek sanırım.. ytd
işlem hacmi iyice düştü
İşlem hacmi düştü fakat aşağıya da salmiyor.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +229 olurken, ortalama tahmin -253 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 18 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +525 puan olurken, en düşük beklenti +36 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +229
Ortalama : +253
Maksimum : +525
Minimum : +36
Katılımcı: 18
Dayanamayıp 7,25 den bir miktar almistim.☺️
Kimin elinde ne kadar lot var grafik verisi olan varsa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tşkler.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramınız Kutlu Olsun.......
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
tahmin +128 olurken, ortalama tahmin +72 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +890 puan olurken, en düşük beklenti -680 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 9'u negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : +128
Ortalama : +72
Maksimum : +890
Minimum : -680
Katılımcı: 28
gunaydın. bayram sonrası hareketlı başladı .. inşallah böyle devam eder .. ytd
demeye kalmadan düştü :) nazarım değiyor sanırım
hergün yüzde 2 gitse yeter uçup kaçmasına gerek yok
ytd anlamam
akşama kaç kapatacak acaba ..ytd
3,70 gibi kapatacak sankı.. bır gunde yuz guldur kapanısta. son bır aydır. hep mı dusus olur .. ytd
level atlamış gibi. tek kusuru var bu hissenin, yukarıda tutunamıyor. sizlerde bu kağıdı ezberlediniz artık. 3,89 görmüşken şansınız deneseydiniz keşke. ortalama düşürürdünüz. bol kazanç
Takas atacak varmı
Şimdi bu kağıdın bu hareketi ne anlama geliyor.Ne yapmak istediler toplama mı ? yoksa çıkarma mı ?[emoji849]
Euronun düşüşü bu senede iyi geliyor. Euronun bu seviyelerde ve hatta olursa eylül sonunda daha düşükte kapatması hissenin önünü çok güzel açacaktır. Şirket şube açıyor üretiyor satıyor ihraç ediyor. Elinden geleni yapıyor. Hele ki yatak konusunda aşamalar kaydetmesi bambaşka bir yere taşıyacaktır. Puzzle daki tek parça sıkıntılı parça euro. Bu parça düzeldiği taktirde bambaşka olacaktır. Her zaman takibimde. Kısaca takip edilecekler hususlar yatak üretimindeki gelişmeler ve Euro kur.
Bu arada forumda çok yazamasam da Twittter da @obdusman olarak yazıyorum. İsim analist. Takip etmek isteyen arkadaşlarımı beklerim. Sevgiler..
Yorgan silkelediler bugün👍
http://fs5.directupload.net/images/170906/f4wxatsf.jpg
yabancı borsalarda tatsız.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
tahmin -124 olurken, ortalama tahmin -31 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +425 puan olurken, en düşük beklenti -325 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 13'ü negatif, 14'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : -124
Ortalama : -31
Maksimum : +425
Minimum : -325
günaydın.. bugun umarım dune gore daha ıyı olur.. ytd
2 gittiyse 4 geri gelmesinde[emoji849]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıtla o kadar güzel [emoji106] dans [emoji126] yapıyorlar ki dünkü işlem adedi sonrası bugün 150 bin lot civarı işlem görmesi gerçekten manidar
18.05. 2017de başlattığı ikinci yükselişinde yaklaşık 70 günde kağıt 2.50 seviyelerinden 4.50 seviyelerine gelmisti. O zamanlar bazı arkadaşlar hatırlar belki bilançoya kadar yatay gideceğini bilançodan sonra veya önce kar satışlarının olacağını belirtmiştim. İki aylık yatay ve kar satışının ardından 3.60 seviyelerinden destek bularak yeni fiyatlamalarla tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Genel olarak arkadaşlar yatak sektörüne girmesini ve - veya bu yönde calışmalarının hisseyi götüreceğini inansalarsa ben daha çok istikbal bellona veya mondi markalarından en az birini alarak sektördeki öncülüğünü ele geçireceğine inanıyorum. Yeni açılan mağazalar konusuna gelince bunların kısa vadede faudası olmayacaktır. Raporda belirtildiği gibi bir mağazanın kendisini amorti edip kara gecmesi 2-3 yılı bulacaktır. Bu hissede sabredip iki üç yıl bekleyebilecek arkadaşlar varsa bu mağazaların kaymağını bilançolarda o zaman yiyeceklerdir. Su an için yeni açılan magazalar gider bölümünde yerini almıştır. Hikayesi ve Kapasitesi çok yüksek bu kağıda ortalama 3.75 ile alım yaparak tekrar aranızdayım. Biliyorum eskilerden beni sevmeyen bir çok kişi var burda. Ben cırtlak ses çıkarmaya doğru bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Herkese bol kazançlar
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
istikbal bellona veya mondi... bunlardan hiçbirini alacak güce sahip değil bence. bu hayalden öteye gidemez diye düşünüyorum. ytd
https://hizliresim.com/kW2pzy
Euro/dolar'da Rsi negatif uyumsuzluk gösteriyor...
Özellikle alacak olduğu mutfak ve banyo ihalelerinin de orta ve- veya küçük seviyeli markalara ihtiyacı var. Bu nedenle orta seviyedeki istikbal veya daha düşük mondiyi almak zorunda. İkisini birden alırsa tadından yenmez. Ceo Ersin Serbes kayyuma geçen bu markalarla ilgilendiklerini söylemişti bi yerde.
http://www.aksam.com.tr/ekonomi/davu...z/haber-581684
ben hissenin yatak hamlesine olumlu bakıyorum. haberi daha öncede paylaşmıştım. yine ekleyeyim dedim. ytd
Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes, yatak üretimi yaptıkları halde tüketicinin aklında hep mobilyacı olarak yer aldıklarını belirterek, “Bu nedenle yeni yatak markası çıkarıyoruz. Eylül sonu ekim ayı başında lansmanını gerçekleştireceğiz. Önce Doğtaş mağazaları içinde bir alanda yer alacak. Daha sonra dışarıya taşıyıp yatak ve ev tekstili mağazası konseptiyle büyüteceğiz†dedi.
bunu bellonada çalışan hala oğluma sorduğum için söylüyorum. imkanı yok nereye alıyor dedi. onun yalancısıyım. söylentisi bile olmamış. bu arada bu hisseden alacaklıyım ben de elbet geleceğim tekrar.
şunu unutmayalım kı kelebegın yabancı ortağı vardı yanlış hatırlamıyorsam ( yatırım fonuydu galiba) eğer onunla birlikte almak isterlerse belki bi gelişme olabilir... ytd
haberi buldum..mark mobius ... ytd
https://www.dunya.com/sirketler/mark...-haberi-343858
Gerekirse*1 milyar $ buluruz
Kasanızda ne kadar para var. Satın almalar için ne kadar bütçe ayırabilirsiniz?
Henüz konuşulmuş bir rakam yok. Firma bazlı çalışılabilecek bir konu. Ayrıca bizim hiçbir zaman paramız olmadı ki… Ama projeye göre para buluruz. Yatırımcının işi para bulmaktır zaten. Gerekirse 1 milyar dolar bile buluruz. Dünyada para çok, bizde olması şart değil. Bazı ülkeler sırf paranı korumak için bile senden para alıyor.
Bu benim paylaştığım haberin son bölümüdür. Sanayideki küçük atölye sahibi bile cebindeki parayla iş yapmıyor. Bu sirketin en büyük derdi olan kısa vadeli euro borcu da geçmişte yapılan hataların sonucu. Altı aylık bilançoda bu borcu ödedikten sonra kar açıkladı. Ben bu bolançoda kar açıklayabileceğini düsünmüyordum. Kısa vade borçlarını da en kısa zamanda uzun vadeye yayması gerekiyor
ben hisseden umutluyum. bir yıl kadar buradayım ... ytd