sevgili başkan
aklımdayken bu dükkanların konsepti marinaların içine uyum sağlar diye düşünüyorum
dikkatinize
Printable View
sevgili başkan
aklımdayken bu dükkanların konsepti marinaların içine uyum sağlar diye düşünüyorum
dikkatinize
Yok kardeşlerim bu hisseye kim el atsa dolandırma peşinde, aklıma yakında Mine hanım istifa etti ya da vazgeçti haberi düşer diye geliyor, artık hic olumlu bir hayal bile kuramiyorum, geçende yazmıştım, beklenen haber gelsede 6 ay sürer, o da olumsuz yani onaylanmadi ya da mine hanım vazgeçti diye gelir herhalde,,. Hayallerimi ve umutlarımı da yokettiler,...,.....,
Milli şirket 7kat talep gelmiş noldu o talepler acaba .salaklık bizde başbakanın bu hisse ile ilgili sözleri olmasa almazdım .nerden gördüm o haberi .cıkacak para varmış demekki .milli işadamı doya doya yesin .kimsa suç ky da demesin adilik peşinde olanların hiçmi sucu yok neden bukadar iyi şirket yukarı gitmiyor .3gün olmuş borsaya gireli zihniyet bozuk .amaç ülkeye katkı değil insanları soymak.ytd
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.................
Yanlış yere yazdım kusura bakmayın
Bizim kolpacı tavancıda mı gitti nedir ? izine mi ayrıldı yoksa
Ya sabır.. ya sabır... Bekle bekle beklee
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak alışa geçtiğine göre bişeyin kokusunu mu aldı acaba.. Gün geliyormu yoksa... Hadi inşallah.. Kapanış 58 olur mu olur..
Vay oyak vay 56 dan aldın 58 sen sattın.. Güzel bi haber düştüü...
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca;
LİDER ADANA SEYAHAT TURİZM AKARYAKIT İNŞAAT GIDA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. ve EÇLİDERMERSİN OSMANİYE AKARYAKIT TURİZM SEYAHAT GIDA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ paylarının satın alınması için görüşmelere başlanmasına,
LİDER ADANA SEYAHAT TURİZM AKARYAKIT İNŞAAT GIDA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. ve EÇLİDERMERSİN OSMANİYE AKARYAKIT TURİZM SEYAHAT GIDA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ'nin değerinin tespit edilmesi için değerleme yaptırılmasına,
karar verilmiştir.
Otobüsçülüğe mi başlıyoruz ortaklar..
Güzeeelll....
kıdemli ünsal bey malı kaptırmamışsınızdır insaAllah.sen sattın yarınneolur aman dikkat et yarın alayım deme verirler haaaaaaaaaa
gerçibizçömezik
......................................
Su anda çok konuşulacak bir durum yok zaten patronlar bir yandan şirketin içini doldurmaya çalışırken bir yandan spk onayını bekliyoruz bugün ku haber şirketin içini doldurma çabalarından bazıları nihai anlaşma olana kadar sınırlı pozitif benim gözüm de esas film spk onayından sonra bence asla ytd..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kıdemli kademeliünsal ben muzlu pastayı yedirmem.demekki sizçoookyemişsiniz. benim şiarım benim sattığımdan başkalarıda kazansındır. KAZANSIN...sen çok muzlu pasta yediğinden bura kusuyorsun.nasıl kıdemi demekki muzlı pasta yiyerek almışsınız.
tadı damağınızda kalmış.
Yarın birkaç puan yukardan açarsa tavana gider.. Perşembeye de onay gelirse.. Vay vay vay vay...
Mynet te yazmis birisi, bedelli onaylanmış, Çarşamba ya aciklanirmis, yalan değilse
Bu da ayrı bır akıl fikir noksanı bır mahluk...akpazda nerelerın ı yırttı 2 gunluk dunya menffatı ıcın..gö..altı pazarı ya..kjöseyı döncek hesapta..elında patlattılar... yok öyle 3 gunde köşe hesabı zavallım.. rus ruleti yedı sakagına metrmıyı..sımdı can çekısıyor burda canlanma.sevdalısı..yarın ıpını çekerler ınsallah yerız helvasını ıkındı namzı mkutekaıp...geberık seytanın...:)))
seherle muglalı ayn ı kaba sıçan ıkı aakıl fıkır noksanı eleman. ne dıyelım...daha beter olsunlar...sereflı sıpekler... 2 sıde tescıllı sıpek usagı tetıkçı mahluk...
Akpazda patlattılar elınde...3 gunde zengın olma meraklısı ölumlu dunyada köseyı dönecek hesapta ..daha betet osun oacagı sonsun bu sıpek usakları..mılletı batırdılar...
Bunlara sakın ınanmayın.. muglalı seher seytanlarına bunlar patronunun yancıları çok dıkkat edın benden soylemesı...
GÜNAYDIN herkes e neler oluyor bizim form da millet birbirine girmiş
sakin olun arkadaşlar bu şirket batıyordu daha düne kadar güzel şeyler oluyor gibi gibi diyorum
gerçekleşmeden oldu diyemeyiz ayının bin oyunu vardır armut için kimse kusura bakmasın
yılların tecrübesi iyi mal herzaman b....klanır beni tanıyanlar dikkatli olsun derim
ytd
0,60 açıldı
60 açılır.. 69 kapatır... İnşallah..