Atlayan çok oldu galiba
Printable View
Atlayan çok oldu galiba
1.80 üzeri bir hareket bekliyorum 2.seans
Bu cibiliyetsiz hisseye vur kaç bile yapamazssın adamı hallaç pamuğuna cevirirler orman çocuğu ve arkadasları:)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir iki vur kaç yapar yemek cerez parasini günlük çıkarırım diye girdigim kagitta 30.000 tl mal oldu gerisini siz dusunun allah balalarını verecek bu seref yoksunu kisilerin
nanırım çıkışı ben bozdum, boşaltınca 1,80 de malı çakıldı kekemm :yahoo::whistling: ver aşağıda toplayalım gülomm :evil:
Açıkçılar birazdan dökülmeye başlar.Malum çarşamba
Demedim mi bura o ç orman cocugu speklerle doluşmuş
necipi defansta görünce zaten aha demiştim.
Anlatmaya gerek yok Görüyorsunuz kansız mahlukatlar milyonları cebe indiren asalak seref yoksunu yaratıklar hepsinin cani cehenneme
cenk.talisca, negroda kimse yok şenol. ile fikret orman siz çıkın oynayın nasıl olsa kamera karşısında oynamaya alisiksiniz
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu bu amk çocukları topumu unuttu mahalle takımı gibi sizin oynadığınız maçı si...
Maci ilk golü yediler kapamistim 2-3 olmuş .. tebrikler.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beşiktaş çıkışta, bunu tahmin ediyordum. Haftasonu gs yide yenerse kimse tutamaz bu takımı. Spekin ayak oyunları için çok zamanı kalmadı.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralardan yüklü mal alan keyler mi oldu da bu vampirler 1.70 lere demir attı :)
atmazlarsa mk city banktir bu kağıdı ..ken 4 2.6 2. lerde mal alıp sonra aşağı basan işbankası da 32 milyon lot var 2 liradan toplasan 20 milyon dolar fln la adamlar tezgah kurmuşlar harika bi tezgahları var mk bu fiyattan kendisi topluo ona mal vereni ...
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk 1 - gs 0
Elimde bjkas yok ama yatırımcısı adına sevindim bjk tekrar potaya girdi. Basaksehir yenildi. Yarında fener yenerse bjke yarar. Ha bugun ha yarın derken cuma günü alamadım inş kanser olmadan kurtulursunuz
Al kardeşim bak yerinde duruyor bjk hangi başarısını fiyatladiki yatırımcısını durtmekten baska bir dikime yaramaz
bugün biraz hareketlenir dedim ama yok arkadaş. belli bir seviyede tutuluyor. yukarısı yok.
Kan emici bunlar kardeşim sportif başarıdan anlmazlar ama keyin parasını nasıl yiyeceklerini çok iyi biliyorlar düzenbazlık alvere dalavere her türlü adilik var bunlarda
Yazık valla 3 kurus için bin takla atıyorlar
Bide galatasaraya yenilseydi soluğu 1.5x lerde alırdı demek. Şaka gibi. Büyük bir sabırla beklemeye devam.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
tekrar aranız dayım :) bu sefer 2 altı kesmez..beklenti yüksek..Fb durumu ortada Gs nin hali malüm bide ceza alma durumu var..Ts çok iyi bide Başak var sene sonunu şimdiden fiyatlanmaya başlıyacaktır..yeni yılda 3 lü rakamlar hayal değil bence...ytd :whistling:
Aldın aldın tmmda bu reklam ne umut tacirliği yapıp daha çok key cekip bizi spegin kucağında hallaç pamuguna mı cevirmek istiyon derdin ne
ne alakası var dostum, ben sadece şahsi kaanatimi aktarıyorum..yani sen ne yapıyorsan bende onu yapıyorum.. Bunlar benim şahsi görüşüm kağıt 4,5 dan dönmüş, stat açılısı öncesi bile bu seviyelerde değildi..2,40 lardan alıp satmışlığım var o dönemde ..esas senin amacın ne :wu:
realist123 seninde yorumlarına bakılırsa pek bir pesimistsin esas senin amacın ne milleti yildırıp spegin mal toplamasına hizmet etmek mi :wu:
Ben 4 lu fiyatlardan beri bu yorumlarım var yorumlarımı okumussan anlamışsındır 30000 tl zararim var 5 maliyetle bekliyorum bu fiyarlarda keyi toplarsa spek yukseltirmi enayimi para kazandirsin zararda olan zaten satamaz peki sizin amacınız ne burda isi bilmeyen gariban key sizin yorumlarinizla yatirim yapıyor kurt yatırımcı sizinin yorumlarıni piplemez
2 TL trend direnci var , üzerinde kapanışlar yapmadan , Ky bulaşmasın . Sipek yemi olur. :)
yav ister biplesin ister iplesin, görüşüm beni bağlar ve her yatırım yapanın kendi aklı ve mantığı var, siz çok zararınız var diye ky almasını istemiyorsunuz, yani ky kazansın istemiyorsunuz doğrumu anladım.. Çok geççmiş olsun 30.000 zararınıza üzüldüm, ama fiyatın düşmesi değil artması sizin işinize gelir. keza zaten fiyat 3 te 1 ne inmmiş ne bekliyorsunuz 0,xx lı seviyeler mi..insanların mantığına yatıyorsa bırakın alsınlar..büyükler alacakta götürecek diye celladınıza aşık olmuşsunuz..:whistling::yes:
Hisse bollinger direnci olan 1.85 seviyesini , dört kez deneyip geçememiş. Alım için en uygun seviye 1.54 seviyesi olan bollinger dibidir gibi gözükmekte . Her kez hesabını kendi yapsın. Yatırım tavsiyesi değildir .
Key aldikca asagi basiyor adi spek borsanin dibi yok yukselmesi icin tahta sahibini ikna etmek lazım kardesim zarar buyuk
Baba sen de 2 haftada bir gelip aranızdayım şuradan aldım şurası gelecek diyorsun gelmiyor, sonra bir daha gelip aynı şeyi yapıyorsun sonra bir daha bir daha bir daha. Adam haklı yani. Aldıysan aldın bıkmadın mı umut tacirliğinden yükselirse zaten yükselecek, teknik analiz yapmıyorsun bir şey yapmıyorsun bomboş hayal pazarlıyorsun. Ytd.
Yav arkadaş gelsin gelmesin ben aldigimi sattığımi beyan ediyorum..rahatsız olan varsa engellesin..kimseye al sat diyecek halim yok ..kendimce analizimi yapıp alim satim noktaları oluşturuyorum..kağıt 4.5 dan gelmiş ne tekniğinden bahsediyorsun ..bende 3.5 da yakalandim ciktim girdim ciktim giriyorum ki zararımı azaltayim..ki azalttimda tek kâğıtta olmamak lazimmis...düştükçe abiciğim spek efendi boşa basarsın bundan sonra
Nerde bu bjk umut tacirleri simdi konussun bakim keyi burda dudukletmekten baska ne ise yararsınız hisse düşüşte 2 tl ustune hacimli yükselmedikçe yaklasmayin
kimsenin umut tacirciliği yaptığı yok, ama mezarcıda olmamak lazım birileri gibi..düştü diye sevinorsunuz yaa, ben alıma devam ediyorum ve edecem isteyen istediğini yapar..aq:whistling::hah: