karsan ile aynıydık çıkış noktası onunda 1.33 , o şimdi 2 nin üstüne attı tavana gidiyor. Darısı başımıza :)
Printable View
karsan ile aynıydık çıkış noktası onunda 1.33 , o şimdi 2 nin üstüne attı tavana gidiyor. Darısı başımıza :)
Yarın yerli otomobil yapıcak firmayı söyleyecekler ondan olabilir ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah 1. seansta hisse 1770 de iken yazdım.Birileri twiterde Emkeli yazmış da adı bilge finansmış da ne diyorsa doğru çıkıyor muşda yazdığı her hisse fırlıyormuş da....Sabah ne yazdım böyle işte milletin eline 1770 den verirler 1700 den kimbilir belkide daha aşağılardan da ellerinden alırlar..Nitekim hisse şu an 1710-1720 ben günlükçülerin borsadan temizlenmesini istiyorum...Gerçi çoğuda sıfırlıyor zamanla...Ya kardeşim bir arsa alıyorsun bazen yıllarca bekliyorsun...Bir ev alıyorsun öyle..vb..Hisse alınca neden durmuyorsun...Kumar oynuyorsan varantlar var,foreks var....Ben de bazen bir hisse alırım uzun vadeli düşünürken bir bakarım hisse kısa sürede %10 yaptı...O zaman satarım ..Ekimin 20 sinde Ege seramik aldım ve topicine de yazdım 4200 den ..bugün baktım 4650 olmuş geri gelirken 4620 den verdim..Ama bilanço güzel geldi ...Daha da gidebilir elbette ama kısa sürede oluşan karı cebe atarım...Emkele gelince hisseyi ucuz buluyorum ve bekliyorum...Bilanço rasyoları bozulmadığı sürece de çıkmam...
yine bayıltıcı bir seans daha
Emkeldeki cazibede tam bu zaten.Hissenin ucuz bulunması nedeniyle bazı grupların hisse hareketlendiğinde hisseyi telaffuz etmeleri sonucu tahtaya giren avamı tahta sahibinin silkelemek için tahtada aşağı yukarı testere yaparak devam etmesi.2 li rakamlardan hatta 2.5 tan sonra defter değerlinin üzerine çıktı artık bulaşılmaz diye düşünmeli ki bu gruplar o zaman tahta daha yukarılara gidebilir.
bayıldım ben
Endekse bak bize bak acccık utan yahu..beklentin bitti mi nedir bu saçma sapan hareketler ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab81ccaf25.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine verdi kansız
Verdiler aşağı yine
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaya dalana dalarim diyor.
Evet sabah hisse 1770 de iken yazdığım gibi günlükçüleri duman ettiler..Bilge finansmış...bir de...Takipçilerinide perişan etti.
Biz işimize bakalım dün şunu yazdım hisse 1740 üstünde kapanmadığı sürece düşüş riskini taşır...Gellinen noktada hissenin 1640 üstüne kalması önemlidir..Şayet dibini bir önceki dibin üstüne yapabilirse yukarı yön güç kazanır..1640 altı kapanışlar hisseyi 1560 e kadar sürükleyebilir...
Noldu hisseye hayırdır.. işlem hacmi çok mu..
yeni bir formsyon oluşuyor sanırım hedef 86 ytd haa
Bugunde bilgeler sicti tahtaya.
bu bilge finans bir hisseyi çizdimi hisse uçar giderdi. spek iyi direndi anlaşılan. bugünkü düşüşün temel sebebini bilgenin takipçilerinin stop yapması diye düşünüyorum. bir de bu bilgenin takipçilerinin garip bir alışkanlıkları var hisse 1 2 günde yüzde 20 yapmazsa hisseden çıkıyorlar, yani beklemek falan yok adamlarda. tamamen buna bağlıyorum. sabırla bekleyenlerin yeridir borsa. al-sat yaparak para kazanılmaz. YTD
Bugün resmen 1740 direnci kırılacak havasını yaratıp 1770 i göstererek boğa tuzağı ile milleti çektiler ve günlükçüleri perişan ettiler tabi bizim de kaırmızı azalttılar...Böyle yüksek işlem hacmiyle düşmesi düşündürücü..Ben şahsen günlükçülerin malları için 1700-1680 de sepet açarlar düşünmüştüm..Oranın altına da kayması acaba gelecek karı bilen sahiplerinin satışları mı düşündürüyor....Kar düşük gelirse bunu kullanıp 3-4 ay gibi bir süreçte tekrar düşükten toplama avantajları var...1900 den beri sahiplerinin satışı ile başlayan düşüş bu seviyeden toparlanmasa tekrar 3-4 ay gibi bir süreçte daha düşük fiyattan toplama avantajını yakaladı hüsso ağa...ama kar 1.5 mil üstü gelirse hisseye talep artar..1 milyon altı gelirse hüsso ağaya tekrar ucuz toplama ortamını yaratır..
Dün yazdığım gibi yine aynı oyun al 1.65 1.66 sat 1.73 olan küçük yatırımcıya oluyor ha şimdi dödü ha şimdi dönecek derken hep zarar .bende artık adamlarla alıp onlarla satıyorum yarın 1.64 den toplarlar yine yukarı tatlı para
teknik oalrak ikili dip ve onay görüntüsü var, ama stop rakamıonız kesinlikle her an devrede olsun, ne olur ne olmazEk 9974
1.61-2.31 bandı yeni bir band grafiğe göre.Orayı işleyecek.
Bu ak yatirim bilancoya oynuyor.ortalama alislari Baya yukarda.
Yokmu günlük.takas bakalım bıyıklı napmos
Credit günü takasta -1 ile kapatmış görünüyor , açığa satan yabancıyı da gördük sonunda
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı takası dün seans bitimi itibari ile %5.59 a düştü..Bu oran 16 ekim de fiyatın 2010 nu gördüğü günde %12 idi..17 ekimden bu yana sözde yabancı oranı dediğimiz pay her gün düştü fiyat da 1650 ye geriledi...Dün de satışları devam etti...%12 payın %2.6 sı hariç tümü 1600 fiyatın üstünde gerçekleşmişti..%2.6 sı ise 1450-1600 aralıgında oluşmuştu...Bu sürede Akyatırım ın takasında şişme var..Buraya virman mı edildi yoksa Ak yatırım gerçek alıcı mı bilmiyorum..
Bugünleri de gördük yarabi şükür bir tahtanın nasıl içine edilir nasıl bu kadar resil edilir şahit olduk daha neler görces bakalım[emoji36][emoji36][emoji36]
1.58'mi.. hay maşallah.. Allahınızdan bulun.. oldu olacak açıklayın bugün bilançoyu da rahat edin..
O çıkan sağ omuzsaydı, omzun kırılsın emi patron [emoji4] Endekse bak, batak (!) şirkete bak..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancı mı kendisi mi artık neyse galiba hepsini satacak gibi ..Ben de Ege seramiği dün karlı satmıştım..Onunla 1600 den aldım...1350 den geçen yükselen trendin alçalan desteği 1560-1570 den geçiyor...burdan da tuutunmazsa en sağlam desteği Haftalık 21 ho ve günlük ho destekleri 1490 dan geçiyor buu riski de alarak 1600 den girdim..Hayırlısı bu artık iyice ortalık malı oldu...Endeks 110 bin bu hala 1600...
resmen o....ç......sunuz
Ya bu mendebur hisse yüzünden neler gitti ya ekranımdaki takip listem hepten yeşil..bir perdenin arkasındaki kişi yada kişiler anca bu kadar zür.yiz olabilir yazıklar olsun size..güzel bir kardan gel güzel bir zarara anca bu kadar şeref yksn olabilirsiniz..eserinizi alkışlıyorum.bilanço filanda hikaye fiyatlandı bitti.ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d190311ef.jpg
Bollingerin altına 1.57 de değiyor. Stoch macd Sar filan onay veriyor. 1.57 den döner yukarı heraler ytd. Saçma fikirlerimdir
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşkler sayın antalya tekniğinizi tuttum al sat[emoji4][emoji4]
100 Günlük destekde
Bu saatten Sonra destek tutarsa ekime Kadar tutmazsaaa kasimaaaa...