bunlar bildiğin hisse pazarlıyorlar. biz salağız ya. ama spk ya şikayet ettim bu ********leri. manüplasyon yaptıkları gerekçesiyle ceza almaları için ne gerekiyorsa yapacağım.borsacı .broker özellikle işim seninledir bilesin
Printable View
%18 Geçmişteki ihracat oranı, üretim miktarının ton bazında önemli derecede artması ile dengeler değişmiş olabilir, buna bağlı olarak ihracat oranı da değimiş olabilir. Yurtdışındaki üretimi de sayarsak %30 u bulur, geçebilir, ayrıca Dünyada pek çok ülkeye ihracat yapabilen bir şirket. İhracatının zaman içinde yoğunlaştığı ülkelerden Hindistan'da %99 oranda sahibi olduğu Fabrika kurdu. Üç yıl önce başlayan Kolombiyadaki yatırımı da var, faaliyete geçtimi.? onun hakkında bilgim yok.
https://invst.ly/10ocbs günlük grafiği bozuyorlar belki bilinçli yapıyorlar ..beklentinin yüksek olduğu hisse de aşağı baskılıyorlar tahtayı...
belki bollınger orta çizgiden döndürürler...3 kırmızı mum yakmış belki 4 son olur..al sat tut tavsiyesi değildir
250 .00 demek istedin herhal ...
Günlük grafiklere bakıp, sat pozisyonuna getirildiğinde otomatik olarak satanlar var. Tahtadaki etkili oyuncu da bunlarla beraber hareket ediyor ve fiyatı düşürerek alttan almak istiyorlar. Bu şirketin halka açıklığı çok az, ödenmiş sermayesi çok az. Her kuşun eti aynı yöntemle yenmez. Bazıları haşlama, bazılarının kızartması güzel olur, mallarını sattıklarının üzerinde adetle, daha ucuza geri alabileceklerini düşünemiyorum.
Yakın çevremede günlükçü olmayan bazı hatrı sayılır yatırımcıların alım yapıp köşeye koyduklarını biliyorum. En azından yıl sonu bilançosunu veya sermaye artışını bekleyeceklerdir. Hisseyi tetikleyecek ortam mevcut yada çok yakın zamanda.
Artacak vergi ve enflasyonu karşılayacak yatırım aracı olarak görünüyor. İyi hisseler bunu yapar. Karşılığı olan iyi şirketten korkmamak gerekiyor, düşüşler hep aldatıcı olur.
aynen öyle. ben hissede gap vardı orayı dolduracak diye yukardan sattığım malları,5 lira geri gelip gap boşluğunu doldurduğu zaman yerine koyayım dedim. ama ben sığ tahtada malları alana kadar sattığım fiyatın 4 lira yukarısında bir ortalamayla yerine koydum. ama 3.300 lot eksiği ile.bu da bana ders olsun
çok sıkıyorlar bugün..gelen avans temettü hesaba yatmış biraz daha aldık hayırlısı bakalım
daha fazla dayanamadılar....
biraz hareket geldi....bakalım bilançoya kadar nereye gidecek
EGE Profil CEMAS Dökümü kendi işlerinde kullanmak için kökten satın almalı.. şuan CEMAS hisseleri bedava.. %95 i de halkın elinde..
Bu gün tavan, bu kadar sessiz tahta olurmu. ? Daha neler olacak bakalım. Bilançoyu bekliyoruz.
tek tavan da kalmamalı..yeni zirveler gelmeli
yeni zirvelere gücü yetmiyor şimdilik...nefesi daha kuvvetli olmalı..
https://invst.ly/10qutx haftalık grafik güzel teknik olarak..bakalım kapanış yeşil mum olacak mı
valla bu abidik kubidik numaralara papuç bırakmam. 67 yaşındayım,33 yıllık borsacıyım. ben bu tip hareketleri iyi okurum. teknik meknik mum vs. hayatta inanmam.hissenin temelidir esas. unutululmasın ki dünyanın en iyi teknikçisi londrada hayt parkta banklar üzerinde safaletten ölü bulunmuştur. evi bırkanın kirada bile oturacak maddi durumu yoktu. 6 aylık bilançoda buralarda mal verenlerin 150 lerden mal almak için nasıl yarıştıklarına herkes şahit olacak. dediklerim aslında palavradır. yatırım tavsiyesi asla değildir
[QUOTE=2020;6486637]valla bu abidik kubidik numaralara papuç bırakmam. 67 yaşındayım,33 yıllık borsacıyım. ben bu tip hareketleri iyi okurum. teknik meknik mum vs. hayatta inanmam.hissenin temelidir esas. unutululmasın ki dünyanın en iyi teknikçisi londrada hayt parkta banklar üzerinde safaletten ölü bulunmuştur. evi bırkanın kirada bile oturacak maddi durumu yoktu. 6 aylık bilançoda buralarda mal verenlerin 150 lerden mal almak için nasıl yarıştıklarına herkes şahit olacak. dediklerim aslında palavradır. yatırım tavsiyesi asla değildir[/Q
Sizin palavralarınıza ben inanıyorum hocam ve buradayım. Sanırım bilanço ağustosun ikinci yarısı açıklanır diye tahmin ediyorum. Aklımda soru işareti olarak yalnızca hammadde maliyet kısmı beni biraz korkutuyor fakat satışlarla bu işi hedge ediyordur sanırım. Yani hammaddeyi dövizle alınıp satışları da herhal günçel döviz fiyatları üzerinden tl.çevrilerek yapılıyordur tahminim. Diyorum bu konuda yalnızca mantığım ile konuşuyorum bilgim yok.Bu konuda bilgisi olan var ise açıklık getirirse sevinirim. Ayrıca Kar tahminlerini yavaş yavaş alsak diyorum ne dersiniz? Benim tahminim; HASILAT : 3500,000 KAR : 725.000 TL.
[QUOTE=karlıkaya;6486777]hammaddeye zam gelirse aynen satış fiyatlarına yansıtılıyor. hatta talep fazlalığı nedeniyle üzerine bir miktar daha fazla koyuyorlar. benim kar tahminim 900 civarı . hatta 1 mlyar üzerine atarsa da sürpriz sayılmaz.deprem bölgesinde ekstardan yapılan 330 bin konutu unutmayalım
Arkadaşlar emekli işi bir miktar aldım . bu firma çatısı altında hangi firmalar var sizden ricam memnun olurum hepinize saygılar bol kazançlar temennisi ile..teşekkürler
yeni zirveler de kalırsın artık inşaAllah...
bilanço sonrası asıl şenlik görülmeye değer olacak. bilançoya kadar 150 olursa bilanço sonrası 200-250 lere yolcuyuz diye hayal ediyorum
Bilanço tarihini bilen varmı.? Oldukça iyi gelecek gibi görünüyor. 6 Aylıkta Ödenmiş Sermayesinin 10 katı kar gelebilir, yıl sonunu sizler hesaplayın.
%88 hisse Belçikalı şirkete ait. Güvenilir bir şirket olduğundan hiç kimsenin şüphesi yok, ama kaptı kaçtı şirketler borsamızda daha revaçta.
Winsa, Egepen, Pimaş, gibi markalar Ege Profil üretimi. Geçmişte Pimaş'ı Enkadan devraldı. Ege Profilin ihracatı çok fazla. Yurt dışında ihracata katkı sağlayan depoları mevcut.
Seans sonu 132 lerden son tuşlarla 136 yapması enteresan bir anlamı varmıydı yoksa açık kapamak içinmiydi bilemem belki dedim blançoyumu gördü neyse ne yorum işte ama iyi bir şirkette olduğumuz su götürmez 2 3 sene inşaat işeri. devam.ayrıca arslanbey kardeşim şirket ortaklığı paylaşımı yaptığı için teşekkürlerimi iletirim tüm ortaklara selam hayırlı kazançlar dileğiyle kalın sağlıcakla....
136 kapanış son nefeste devamı haftaya gelecek gibi..
İnci hissenin ortakları merhaba.önümüzdeki hafta olmasada bir sonrakine artık bilanço hareketli revaçta olacak diye düşünüyorum.YTD
ben 6 aylık bilançoda 1.1 milyar kar bekliyorum
Tahta yapıcı ne sıktı be,ama nafile mızrak çuvala sığmıyor artık.Önünü aç artık kağıdın aç
Ne yaparsa yapsın kimse elindekilerini satmıyor, satmadıkça da ağam eyiçe sinirleniyor ve tahtayı ha bire çalkalıyor belki 3-5 lot koparabilirmiyim diye. Tamam da kağıt zaten toplu. Piyasada topu topu 3 milyon lot var ancak; ne uğraşıyorsun bu kadar vur gitsin yukarıya. Üçün beşin hesabını yapıyorsun tahta yapıcı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Karlıkaya ortak çok doğru söylüyorsun. Spec en çok bana uyuz oluyordur. Hisselerim kaç yıldır bende hatırlamıyorum. Tozlanmayı geç paslandılar bile.. Sattıramadı bana sattıramazda. Taa ki p bedelliyi görene kadar.... :)
Tüm ortaklara selam olsun bol kazançlar dilerim.