hissenin duruşu alt pazarda iken çok daha iyiydi,ana pazara geçtiğinden beridir hissede güvenirlik daha mı azaldı sanki...
Printable View
hissenin duruşu alt pazarda iken çok daha iyiydi,ana pazara geçtiğinden beridir hissede güvenirlik daha mı azaldı sanki...
bu gün al günü 3 gün sonra sat . yüzde 5 kar. herşey stabil yataya sarmış gibi ytd
Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin 15.10.2021 tarihli Yönetim Kurulu
toplantısında'A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin halka açık hale gelmesi ile paylarının Borsa İstanbul A.Ş.
nezdindeişlem görebilmesini, kayıtlı sermaye sistemine geçmesini ve ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş
yıllarkarlarından karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL’den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000 TL’ye yükseltilmesini
teminenesas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunulmasına karar
verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
halka arz hikayesi ! sonunda ya
şaho salagi bile canimi sıkamaz artik [emoji846]
"yatırım tavsiyesi değildir"
Hep sabreden kazanacak dedik..
Şaho ya gülüp geçelim..Gülmekten fazla deger vermeye lüzum yok..
Elinde hisse yok şimdi dizlerini dovüyordur[emoji1][emoji4]..
Bundan sonra ben ekranı kapatırım..
Ekranı açarsam sattırırlar..
Hadi bakalım gelsin ÇANAK FORMASYONU..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 Capital halka arzi konusu cok uzun suredir uzerinde durdugumuz bir konu idi.
sonunda resmi bir aciklama geldi.
sirket bu baglamda kayitli sermaye tavani sistemine gecilmesi icin ana sozlesme tadili icin spk'ya basvurdu.
ayni anda da bedelsiz sermaye artirimi seklinde sermaye artirimi yapiyor. sermayesini yeni bedelli yaparak 100 milyona cikarmisti, simdi bunu 175 milyona cikartiyor.
burada surec artik basladi, sukurler olsun.
spk tarafindan bedelsiz ve tadil onayi kabataslak 1.5 ay surse sonrasinda 15 gun tescil surer. 2 ayda bu is tamamlanir. (bir onceki sermaye artirimj 25 subatta basvuru olmus 30.4 onay gelmisti)
sonrasinda halka arz basvurusu yapilir, kabataslak 2-3 ay kadar da bu surer. toplamda 5 ay icinde insallah arz gerceklesir.
sureci herkes kendine gore hesaplayabilir.
muazzam bir para girisi bekliyorum
Sayın hayek;
Güler için pazartesinden itibaren herşey daha iyi olacak diyebilirmiyiz.Para girişini güler tarafındamı bekliyorsunuz.Teşekkürler..
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. cesursovalye
a1 capital sermayesini 175 milyona cikariyor biliyorsunuz.
halka arz muhtemelen sermaye artirimi seklinde olacaktir.
ornegin 175 milyon 200 milyona cikarilir. 25 milyonluk kisim halka arz edilir.
bununla birlikte a1 capital paydaslari belli.
guler, icg ve rtalb
bir miktarda ortak satisi olabilir. buyuk ihtimalle rtalb'ye kaynak saglamak icin oradaki paylarindan bir kismi satilabilir.
ama belli olmaz bunlarin isi tabi"yatırım tavsiyesi değildir"
Mutlu son....
Tesadüfen de olsa elimde 2,50 altindan sürekli aldığım gülerler var.bu haber çok olumlu.
İşin rengi değişiyor.
Elinde güler olan herkesin gönlünden geçen rakama satabilme şansı var artık.
Süreç biraz uzun olacak ama dayanabilen parayı katlar...
https://i.hizliresim.com/7440uhl.png
A1 in sahibi çoğunluk hisselerinin sahibi Güler holding..
En büyük iştirakımız halka arz oluyor.Bundan güzel haber olamaz..
Hep dillendirirdik ama ilk defa resmiyete döküldü..
Hisseyi ucuzluğu ve karlılığından dolayı bekliyorduk.Şimdi yeni bir hikaye eklendi..
Sabırla beklemeye devam..
ASLA YTD..
Sermaye artırımının 175 den 250 ye çıkacağını düşünüyorum,ölüsü 225 sn. Hayek.
Oyak yat 11 fk ile arz oldu. 10 diyelim,bizde 10 fk desek genç bi büyümeye açık bi şirketiz, kabaca 250 milyonluk bir arz olur, artık kim ne kadar arzdan pay alır bilemem.
Halka arz a1 capitale güç verecektir.talep yüksek olur.
ben sermaye maximum 200 olur diyorum
25 milyon lot karsiligi para boylece sermaye artirimi ile sirketin kasasina girer (a1 capitale yani)
ama arti olarak ortaklar pay satisi yapabilir. rtalb, icg veya gulerden biri veya ikisi, ucu de olabilir
10 fk ile halka arz konusunda bende hemfikirim.
9 aylik bilanco onemli oldu. yuksek kar gelir insallah. toplamda 100 milyon 4 ceyrek kari olsa dediginiz gibi 1 milyar piyasa degeri olur.
sermaye 200 olsa hisse basi 5 liradan acilir. (aslinda bu konuyu ilk konustugumuzda araci kurumlar 14-15 fk ortalamasi vardi simdi 6-7 fk'ya dustuler)
https://i.hizliresim.com/c8h7hp3.jpg
Bugün bile QNB ilk sirada..
8 günde QNB finans yaklaşık 1.400.000 lot aldı..
Bizde diyorduk ki takaslar toplanıyor ama fiyat düşüyor diye yazıp vardır bir bildikleri deyip sabrediyorduk..
Şimdi QNB fiyatı düşürerek 1,4 milyon lotu nasıl alabildi..
Ve arkasından gelen halka arz haberi..
Patrondan habersizce yapılabilir mi??
Sadece sesli düşündüm..
Ortak satışı olmazsa gülere doğrudan bir faydası yok halka arzın ,sadece a1 degerlemesinden suni kâr yazar bilançoda.Önce bi 2.63 üzerine atsın ordan 2.85 leri geçsin hemen çanak hedefleri verilmiş borsanin şu ortamında.Ana pazara verdiği tepki gibi bi %3 4 yukarı çıkar sonra geri alır hepsini en fazla olacağı bu.
A1 in halka arzini fazla büyütmeyin. İstiraki arz olmuş bir sürü sirket var, onlara bakın anlarsınız. Heyecana gerek yok.
Haaa.... hisse ucuz mu ucuz. Ve her yeni gelen bilanço ile daha da ucuzlayacak. Ama bazen ucuzluk yetmiyor. Borsamiz ucuz senetlerle dolu bu aralar.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben de daha önceden söyledim halka arz da sadece biraz gaz ile güler’ satıp bir süre A1 kapital’den para kazanmaya çalışırlar!
Borsacının bu kadar yüksek halka açık şirketinden pata kazanmak çok zor!
Kurumsal veya yabancı da girmez!
İlka ki daha bedelli arttırımlar yapacaktır!
Ama yine de temel olarak ucuzluğuna istinaden
biraz elimiz de tutuyoruz!
Sn ordinaryus...
Grafiği incelerseniz çanak formasyonunun kısa vade olmadığını görürsünüz..
Şimdiye kadar tepesinden çanağın dibine gelen süre yaklaşık 1,5 yıl..
Yani önümüzdeki 1 seneye yayılacak uzun soluklu trendin sonu 7,70 ler olabilir..
Hissede artık mızrak çuvala sığmıyor.Yatırımcı olup sabredenlere güzel kazançlar sağlayabilir..
ASLA YTD..
Şirket yatirımcıyı o kadar çok ürkütmişki şirket altın madeni bulsa veya Bill gates yatırım yapsa yinede yükselmez asla yükselemez psikolojisi var..
Pandemide katmedeğer olarak en çok satan ürün olan kit ureten bir iştiraki var..
Milyar liralari gececek A1 iştirakinin sahibi ve halka arz için adım atıyor..
A1 girişim sermayesi patlamaya hazır bekleyen şu anda bebek pozisyonunda sürprizlere gebe bir atılım..
Ana pazara geçmesi muhteşem..
Bilanco sağlam ve para basıyor..
Buna rağmen PİYASA DEĞERİ 290 MİLYON LİRA..
BU deger sürdürülemez..
Birgün gelipte halka arz değerleme ve pandemideki rekor satişlarla 290 milyon KARINI YAKALARSA NE DİYECEĞİZ???
Muazzam potansiyel...
AMA GEL GÖRKİ YAŞANMIŞLIKLAR VAR..
PATRON ETKİSİ VAR..
ANCAK PATRONUN İSMİNİ ALAN ŞİRKETİNİ ELBET EDERİNE ULAŞTIRACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
Ben hisseyi övmüyorum sadece olanı yazıyorum..
BU GELİŞMELERİDE KÜÇÜK GÖSTERMEYE ÇALIŞANLAR VAR..
En az durduğum hissede 8,5 ay kalmışım..
Ekranı kapattım üstüne yattım..
Hesap ortada ben sabirla bekleyip o çanakta corba içmesini bilirim evelallah..[emoji1][emoji1]
ASLA YTD..
Ūlkenin nasıl bir çöplūğe döndūğūnū size pazartesi ilk seansta gösterecekler.En nihayetinde ederini bulacak diyorsunuz değil mi?
Siz kurtlarla dans ediyorsunuz beyler.Burası er meydanı değil.Bileğinin hakkıyla kazanmak eski bir lakırdı.
Bunları 2.54 maliyetli 130 bin lotu olan biri olarak söylūyorum.Defolun gidin mesajı veriyir uzun zamandır borsamız.Anlayan mesajı alıp gidiyor.Anlamayanlardan alın terini her yolla alacaklar.
Taki bu devran dönene kadar.Cumhuriyetin 100 yılında tekrar kūllerimizden doğacağız.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yapti-41918455
Bu yeni tebliğe göre Pay Alımı ile ilgili hususlardan bizi ilgilendiren bir konu var mı acaba.?
Sn Dealer
Firma ediyorsa ederini buluyor mutlaka
Hele mali verileri sektörüne göre ucuzsa , teknik olarak uygun yerlerdeyse
Bize sadece bir müddet beklemek kalıyor
Siz Glryh inanıp ortak olmuşsunuz , Rta da ortalama yapıyordunuz düştükçe
Büyüklerin derdi hisseler diplerdeyken küçük yatırımcıyı oyundan kovmaktır
Tepelerde tam tersi olur
Küçük yatırımcının kafası karışsın diye türlü oyunlar çevrildiği aşikar
Burası borsa yatırım yapıyoruz sadece, kimseyle güreşmeye niyetimiz yok ,en büyük silahımız analiz ve sabır.
Syg.
SADECE BİR ÖRNEK..
HALKA ARZ YENİ BİR HEYECAN DEMEK..
FİYATLARI NERELERE GETİREBİLECEĞİNİ NATEN ÜZERİNDEN GÖSTERELİM
İştirakini halka arz kararı alınca hisse fiyatını neredeyse 3 e katlamış..
ASLA YTD...
https://i.hizliresim.com/1o7oejb.png
bende "sadece" İHA halka arz olacak diye aldigim ihyay hisselerinden ciddi zarar yazdim.
sağolsun spk 3,5 ay oldu bir onay gonderemedi.
sadece konuya halka arz diye bakmamak lazim. guler yatirim zaten mevcut finansallari ile ucuz bir hisse + ustune en onemli istirakini halka arz ediyorsa insallah hakettigi degere ulasacaktir.
ayrica guler yatirim bilancosunda a1 capital hissesi maliyet degeri ile duruyor. aynen rtalb bilancosu icinde de maliyet degeri ile duruyor.
ornegin a1 capital 1 milyar piyasa degeri ile halka acilsa ve yapacagi primle 1.3 milyar piyasa degerine ulasmis olsa, mevcut piyasa degeri ile bilancoya dahil edildiginde (inveo, hedef ornekleri) aktiflerdeki degisimi hesap edip su anki gulerin piyasa degeri ile kiyasladigimizda gulerin bedavanin da otesinde bir fiyatla islem gordugu daha net anlasilir
Biraz tepki vereydi iyiydi.
Ne yapmaya çalışıyor hisse anlamak mümkün değil..[emoji3525]Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı rtalbin hareket etmemesi zaten rta tavan yapacak ki bu da %3 4 yapsın garibim :) Benim anlamadıgım ben güleri alırken rtanın hareketini niye beklemek zorunda kalıyorum rta gülere görece çok daha pahalı,önce bu ayrışmayı yapmaları lazım rtanın esas faaliyet karı pandemiden sonra ne olacak herkes biliyor.
Sayın Hayek, adeta bi ilüzyonist gibi insanları muhtelif beklentiler ile hipnozite ettiniz, öngördüğünüz ve dayandırdıgını tüm beklentiler gerçekleşdi ve fakat hısse bıraz dahı olsa prımlenmedi, çok ıyı hatırlıyorum kı a1 capıtalın arz hıkayesı bızı ınanılmaz yerlere getırırdemıstınız ? Neden getirmedi ? lutfen cevaplarmısınız ?
Tüm söyledıklerını bir kenara bırakıp tekrardan değerlendirmelerinize kulak kabartmak istiyorum,
A1 HALKA ARZINDA HISSE FIATI KAC BELIRLNIR ?
A1 HALKA ARZINDA HISSE ARZI , SERMAYE ARTIRI YOLU ILE MI, YOKSA MEVCUT ORTAKLARIN PAY SATIŞI ILE MI OLUR
A1 HALKA AZR IZAHNAMESINDE SİZCE TEMETTU VERME VAADINDE BULUNUR MU ?
VE SIZIN DIGER DEGERLENDIRMELERINIZ NELERDIR , PAYLASIRSANIZ MUTLU OLURUZ..
A1 CAPITAL BAŞVUYU YAPMIŞ- OLDUKÇA HIZLILAR !! ŞAŞIRTICI - KAP
15.10.2021 tarihinde yaptığımız açıklamaya istinaden, Şirketimiz bağlı ortaklıklarından A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka açılması ve paylarının Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini, kayıtlı sermaye sistemine geçmesini ve ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş yıllar karlarından karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL'den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000 TL'ye yükseltilmesini teminen esas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla 18.10.2021 tarihinde (Bugün) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Saho yeni mi uyandın aynı şeyleri tekrar tekrar ne diye atıyorsun? Kaç gündür konuşuluyor takip etsene birader çok mu zor 3-4 sayfa geriye gitmek?
Fikir ya da beklentin varsa yaz tek seferde yaz.
Sayfalar dolusu aşk mektupları yazıp durmayın hakketen inanılmaz sıkıcısınız😁
1-0 olsun bizim olsun..[emoji1]
O çanak gelecek arkadaş..
Hikayeler çoğaldı..
Global kriz gibi ekstrem olaylar olmadıkça bazen küçük bazen büyük adımlarla yukarı gidecektir inşaallah..
Artik bu mızrak çuvala sığmıyor..
Kendime tavsiyemdir.Hisseyi beğenmeyenler satiş fırsatı varken satabilirler..
Asla YTD.
Sayın Fibonacci,elindeki pozisyona göre yorum yapma lütfen olur mu? Biraz hayek'i örnek alın egriye egri diyebilin.Aşağıdan maliyetliyim diyordun birde insanlara boş umut verme.
Aynen elimdeki pozisyona göre yorum yapıyorum..
Ama yorumun altınada yazıyorum..
Kendime tavsiyemdir diye..
İstemeyen okumayabilir..
Burada kimse etkilenecek yaşta değil..
Yorumlarımı okumak istemeyen beni engelleyebilir..
Yeter ki kısa yazın 😁 ben hepsini okurum hiç etki şeyi yapmaz 😙
Şirket beş para etmez.
sahibi daha da namussuz.
İmtiyaz v.s birleşince ortaya çöp çıkıyor..
Bı de üstüne Bist de çöp oldu giren çıkamıyor..
Amma hikaye beklenti oluşmaya başlıyor..
Eğer gidicekse bu kağıt bu süreçle gidicek..
Süre 4-6 ay belki.bugun alayım yarın satayım kağıdı değil.
Ekran kapatıp arada bakmak lazım..
Golge etmeyin oluruna bırakın başka bişeye gerek yok
https://i.hizliresim.com/q6yho26.jpg
Yakın çekim...
https://i.hizliresim.com/54omc6i.jpg
Saat 12.48...Fiyat 2,54
Kendime tavsiyemdir..
Seyir defterimize notlar..
Portföyüme göre hareket ediyorum ve sesli düşünüyorum..
Bu çizgiyi her firsatta yazdım.Buradan hep zıpladığımızı ve yine ip üzerinden kalkacağını belirttim..
Nakış gibi işlenen yükselen trend var..
Burada uzun cubuklardan ziyade sabirlı ve ısrarlı çaktirmadan yukarıya giden bir fiyatlama görebiliriz..
Ekstrem bir durum olmadıkça bukadar geri çekilmenin çıkışının beklenmesi heleki bu haber akısında çok normaldir..
Fiyatina bakmadan sabirla beklemeye devam..
ASLA YTD..