Kent r tarih geldi 16.09 gerçekten uzun bir rüçhan pazarı 28.08 e kadar brüt takas var. Hayırlısı olsun.
Printable View
Kent r tarih geldi 16.09 gerçekten uzun bir rüçhan pazarı 28.08 e kadar brüt takas var. Hayırlısı olsun.
Rüçhan 2015 altı oldu diyelim ben aracı kurumu arayıp bedelli parasını ödediğim zaman bir hak kaybım olmuyor doğru mu
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana kagıt 307 uzerı oldugu surece senın hissen cuma kapanıs fıyatındadır. piyasa oynak kardeşim normal beklenılen bısey bu tahta cok hareketli ornek alıcı 120bın adet 49 tl fıyata kjadar satıcı 3400 e kadar 7000 adet :D
sayın sasa satmak istersem hangi kent satmam gerekir. kentleri satmazsam ne olur
Arkadaşlar hepinize bol kazançlar. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Elimde 10 tane hisse vardı. Bölünme bittikten sonra 75.90 hisse oluyor. Bu 0.90 hisse ne olacak. Şimdi bölünme bitmeden önce 2 tane R alsam 79.08 oluyor. Bu şekilde yapsam mantıklı mı. Bunu yapabiliyor muyum. Kent 10 olacak R 12 olacak bu şekilde yapabilir miyim bölünme bitene kadar
spek kent r yi gazla yoksa .... alırsın.öyle ucuza mal yok
Sen rüçhanı aşağıdan salla almaya devam edeyim tekrar ilave yaptık sağola
40358 lot tavanda sabah ekleme yapmıştım
Rüçhan istediğim fiyata gelmezse yarın aracı kurumu arıyorum
Destek için 3 paket çikolata aldım çay ile
Kent E göreceli fiyat düşük diye gidiyor aslında şu anda fiyat 2550
Kent R de global satıyor az önceki yükseliş Meksa sayesinde oldu ama ortalık sakin düzeltiyorum hararet başladı
Yüzde elli yapalım r leri tahtacı. 1600 den iyi mal aldın daha :)
Kent R yi satsam zarar edermiyim
Soru soruyorsun sabahta sordun sana sadece tek şey söyledim yanında hesap makınen varmı dıye ! ama cevap vermedın sorunun cevabı yıne gecmıste en gellıyorum senı
Herkese merhaba acemiliğime yenık dustum. R lerı lota cevırdım erken oldu galiba. Ama zarar etmedim kent maliyet 220 lira yazıyor. Doğru değil mi.
2915 emir ile 45195 tavanda
Rüçhan akşama doğru 2400-2500 aralığına gelir
Zira Kent E yarın tavan devam ise 371 lira olur o nedenle malı kaptırmamak lazım
Şu an 2 side dengede gibi Rüçhan hareketi E ye bağlı
Sabah panikle 2015 altında olduğu zaman arayıp da çevirdiyse zarar olurSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta yapıcı sayın ve saygı deger speğimiz tavana 50k lot koydugu sürece ana kağıt uzaya cıkar ruchanda arkamızdan eşşek gibi gelir:D
R de ykredi var
Aynen ana hisse gittiği sürece r ler eşlik edecek seve seve.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aldım hesap makınasını elıme.seyreyledım dünyayı ;
Bolunmeden once 280.000 TL ...
Bolundu baktım ruçhanları carptım eskılerı carptım topladım 312.000 TL olmuş hesapta.
YETMEZ DEDIM DURUYORUM HALA..3-5 GUN SONRA BAKARIM HESABIMDAKILERI BI DAHA CARPARIM 500.000 TL GECMISSE RUCHAN MUCHAN BIRLESME DINLEMEM 500.000 TL ALIR UZAKLASIRIM.
KENDI BEKLENTIM BU YONDE 500.000,00 TL OLDUGU ANDA BIRLESME RUCHAN DINLEMEM ..BU KONUDA KIBLENIZ HESABINIZDAKI '' TOPLAM HEDEF PARANIZ'' OLSUN..
BEN OYLE YAPIYORUM.
NOT : RAKAMLAR AFAKIDIR SALLAMADIR.TUTARSIZDIR.AMA ASLOLAN ANLAYIŞTIR
TFX 10 dk içinde lot a çevirdi. Iptal etmek istedim yetişemedim. Okadar hızlılar yani.
Rüçhanları mobilden satamıyorum satışabilir kıymetiniz bulunmamakta diyor, normal mi
Bankadan bankaya, kurumdan kuruma değişiklik gösterebilir. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.