Ne değerli paranız varmış yahu.sermaye 29 bin basarsın alırsın
Printable View
Ne değerli paranız varmış yahu.sermaye 29 bin basarsın alırsın
Bugün hava soğuk dışarı çıkmayayım dedim.
Dışarı çıksaydım tarlama gidip badem ağaçlarım açmışmı diye bakacaktım, en son gittiğimde yabani bademler açmıştı.
Bunları niye mi yazıyorum. Bahçeme gidip oyalanmak sinir sitresimi alıyor. Bütün gün ekranda İş B takip etmek bazen sinir bozucu olabiliyor. :)
2000 yılındaki yükselişte 2000 TL den kağıt alıp 2200 TL den satmıştım. En yüksek 2280 TL görmüştü :ok:
1996 yada 1997 yılıydı sanırım tam hatırlamıyorum. İş B 4000 $ civarında iken tahtada satışım vardı.
Geçen sene mayıs ayında bu forumun 18. sayfasında forumda kimseler yokken yazım var. Geçen seneki 1040 TL lik alış tarafımdan yapılmıştır.
Birkaç hafta önce 4400 TL fiyattan şahsi oynamadım pas verdim ve daha sonra geri pas verdiler diye sattığım kağıdı yerine koyduğumu yazdım.
Sayın marslı10 maliyetinin eksi olduğunu defalarca belirtti. Buna hisseyi bedava verip üstüne birde para vermediler ya. :p
Yaklaşık 23 senedir tahtadayım. Çıkınca satacak hisseniz, düşünce alacak paranız olsun ilkemi uygulayabilen sayın deepdark'a selam olsun. :one:
OLMADİKİ BİR İŞKURUMUZ..... :p
He 3416 tl:)
Şurdan aldım burdan sattım , yok maliyetim sıfır ,negatif falan filan şöhretvari işler, geçin bunları. İnanırsın alırsın. Sizler bu kağıda bakakalıp yüksekten almaya mahkumsunuz. Alırsanız şansınıza, mahareti kendinizden bilmeyin. Borsanın kuralı budur. Al-satcılar kaybeymeye mahkumdur. Bu kitabın kuralı budur, bir iki üstat hariç.
Sayın bıkmışbroker, karahan, ( akinolu ) kentuf ve daha birçok kişi forumun eski ve önemli şahsiyetleriydi.
sayın sicilyalı karahan ve bıkmışbrokerin banada birçok yardımı olmuştu.
Özellikle bıkmışbroker yapı kredi hissesinde uzmandı.
Onlar değil senle marslı10 varmış! Sizlerden haberimiz yokmuş pardon. Topu topu 50-60 küçük yatırımcı işb de vardır. Bilemediniz işa ve işkur toplam 30-40 kişi vardır. Biz burda güncel haber, bilgi paylaşımı, takas vs. Gibi bilgilere ihtiyacımız var. Sizlerin maliyeti düşükten alması derdi sizi bağlar, bizi değil. Paylaşmanıza gerçekten gerek var mı?
😁ah ağam ah bırak böyle tavanda kalsın silme emiri😬 bu arada Atatürkün talimatıyla kurulan emlak bankası berat albayrak talimatıyla açıldı bu işbankası için ve atatürkün adını kullanıp işbankasını sömürenleriçin kötü olacak tabi biz yatırımcılar için önümüz aydınlık ytd
Anlık denge fiyat tavanda..
Birileri karanlıkta oynuyor.Bozmazsa ve feyk değilse tavana götürecek gibi.
Ama hepside silinebilir...ytd..
https://i.hizliresim.com/7adpgN.png
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaya destek vermesem çoğu küçük yatırımcıya zararına sattırırlardı....
Herkesin bir hedefi var...benimde bir hedefim var orda veririm ne varsa...
Benden sonra alanda kazansın....
Ben hikaye anlatıyorum.yazdıklarım hayal ürünü...yatırım tavsiyesi değildir...
Aga maliyet kaç? ben görmedim ama yılların birikimini hayrını görün teknik tam olmadı biraz zamani var
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haber akışı gecikirse 2900 test eder....bakalım sahte erkek yine alış koymuş....
yatırım tavsiyesi değildir.
karşılıyalım alışları bakalım...
17:55 te hayal mi gerçek mi hep beraber görücez
gördük erkeği satışı koyunca tıssss.haber akışı olmadıkça kımıldamaz....
Arıza senin yok benim yüklü alışlarım olmasa falan demende. Bu piyasada ne adamlar var, sen mi kağıdı diri tuttun sanıyorsun? Sadece seni görmezden gelmişlerdir. Milleti kendine bu şekilde bağlamaya çalılıyorsun. Bi sattım desen 5 kişi sana uysa bi kaldırsalar bunun vebali kimde olacak? Yıllardırlı borsadayım bu işin etiği nerden aldığını ve sattığını söylemek pek naif karşılanmaz
Sakın satışı silme ben 10 tane alırım tabandan
Vesteldeki yatırım finasmandaki para kimde var 76 milyonluk net alım
hakikatten arızalısın benim yüklü alışlarım var diye bir şey yazmadım...destek verdiğimi yazdım.
ayrıca ben burda kimseye alın yada satın diye yazmadım...forumdaşlarımı kendime bağlama niyetim filan ne bunlar böyle saçmalıyorsun... burda muhabbet var sohbet var.yardım istiyene yardım var.bu hisseden alım yapmışsa demekki zeki insanlar ..
,,ben den sıkıntısı olan varsa açıkça yazsın..bundan sonra bir şey paylaşmıyayım....
Sonunda ilk taban geldi gibi hadi bakalım...ytd
Tamam zaten GAP almalı vs
Anlık denge tabanda..
2-3 saat önce tavanda oynuyordu şimdi tabanda oynuyor..
Bence bu denge fiyatları tamamen düzmece..
Ne taban olur ne de tavan olur..ytd..
https://i.hizliresim.com/36MV5j.png
Bu hisse serbest müzayede de olsa idi neler yapabileceklerinin göstergesidir. Anlık olduğu için önce tavan sonra taban gösterip sanal bir silkeleme yapmaya çalışıyorlar. Ama boş. Su akar yolunu bulur. 29 bin sermayeli kaç tane kağıt var borsada? Üstelik iş bankasının aslında imtiyazlı kağıdı. Yapılması gereken aslında serbest marjda açılmasıdır. Ve inanıyorumki bir gün oda olacak.
Tam yazdığım gibi..
40 lotlar tavan..
30 lotlar taban..
Eşleşme sadece 1 lot ve ortası fiyat..
Denge fiyatları tamamen boş.Karanlıkta olan fiyatlara bakarak yatırım yapmamak gerekir..ytd..
https://i.hizliresim.com/EmN01n.png
İş a yı tavana kitlediler
hey maşallah.....bas gaza....
Yokmu bugün tavana kitleyecek olan