Uzun vadeli TL mevduatçısıdır..!!
TL mevduat onun için olmazsa olmazıdır.!!
Bağdat caddesindeki
Tüm Banka şubelerini tanır.!
Müdürlerle iyi pazarlık yapar.!
Nostalji yapmış olduk.!!:halay:
Printable View
TEB marifetli boşta bırakıyor mu diğerleri gibi acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sosyal medya acayip acaba kim kazanacak :) dolar fisekciler 7-10 olacak ona gore sirketler pozizsyon almıs diyor ..dolar selaleciler 30 milyar dolar gelecekmis piyasaya surelcekmis diyor...dolar vatandasa sıyırttırdı :oleyo:
Dün sabah 15.50 dan 16.50 çıktı diyordu Burgan 32 günde düştü mü bugün
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbankta gözüküyor oranlar gün sonunda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla yılların yılmaz tl mevduatçısı önce gayrimenkul sonra dolarcı olmuş :evil:
bu da o foruma yazdığı son yazı.. 4 ay önce
tum yoldaşlarima bol kazanclı bir yıl olsun... direnmeye devam... yola devam... dolariniza sahip cikin... asla gaza gelmeyin.. hepinizi seven yoldaş chucky...
Chucky... yesil parkali son bebek
https://altin.in/yesil_parkali_bebek68
Not: Bu kesin chucky, yani cenk bey. küçük yazı ve her cümleden sonra ... onun tarzı
Arkadaslar bugun misal teb 150 puan artirdi..
acaba Mb nin yaptigi gibi 300 puana tamamlarlar mi yoksa 16.50 bir sonra ki faiz artisina dek ki max oran midir ?
Mesela bu arkadaş:
https://www.paragaranti.com/bono-TRT200618T18
Mevduat karşılığı 18.50 mi oluyor.. Olursa alınabilir mi?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazir haftasonu tatili girmisken bir fikrinize ihtiyacim var.
20 yasindan beri kredi oduyorum.
yas oldu 36 :)
su an 3 tane kredi oduyorum ve 1.20 den cektigim arac kredisi var( 35 ay daha var )
bir de 12 ay kalmis 0.99 dan cekilmis arac kredisi var .
bu ikisini erken kaparsam yaklasik 17 bin tl karim olacak + odeyecegim kredi tutari aylik 6000 tl den 2000 tl ye dusecek..
bu da aylik ciddi bir odeme azligi demek..
ama mevduatta kalirsam toplam 35 ayda kazancim 25.000 tl..
Ki maddi sikintimda yok ama..Siz olsaniz bu kredileri kapar borclardan kurtulup hayatinizi mi surersiniz, yoksa mevduatta saklayip yine oder misiniz..
sn. sugosu82 olaya bir de şu gözle bakardım
maaşlı mı çalışıyorsunuz kendi işiniz mi var..?
kriz döneminde çalıştığım şirket veya kendi şirketim bundan ne kadar etkilenir..?
kamu çalışanıysanız işin sadece matematiksel getirisi düşünülebilir..
Akinolu ben bir yer bulmuşum , benden hiç ücret almıyorlar dersem yalan olmaz.......Komisyonum da hisse de 10.000/1 oran...Başka hiçbir ücret yok......Diğerleribir şekilde para tırtıklamanın yolunu buluyorlardı ...Bu kurumda 3 yıldır komisyon harici hiç ücret ödemiyorum...
Belki de bunlarda uyanır bir şeyler yapar ama şimdilik rahatım.... Bu gün para 16.35 den gitmiş.............Bu tür oynaklıklarla belki ufaktan tırtıklıyorlardır.........
kendi isimi yapiyorum.kriz doneminde islerim kotuye gidecegini dusunmuyorum.En buyuk istegim bir an once borclari bitirip kazandigimi istedigim gibi harcayabilmek.10 gunde bir kredi odemek 16 yildir artik bunaltmaya basliyor.
Bir yandan da kredileri kapamasam; zaten faizlerin buyuk kismini odemisim dusuncesi..
bakıyorum Cenk kardeşimi herkes özlemiş iyiki hatırlatmışım eskileri 10 yıllık mevzuları ;)
Aldığın krediyi 7 sonra defaten ödemiyorsun ki 140 kâr olsun.. her ay 5000 küsür ödenecek .300 bin 304 bin olacak 5.500 ödenecek kalacak geriye 298.500 sonra bu parayı yatiracaksin artı yine faizli bakiyeden 5.500 alcaksın..böyle böyle 7 sene sonunda paran sıfır olmazsa kardasın..yahu bankalar zarara iş yaparmı 0.99 dedikleri yine yıllık 18 in altına gelmez ...yıllık düşün 10 000 kredi al 11 000 öde diyor bu kredi faizi 10 mu değil..bence yüzde 20 cunku 6.aya geldiğinde yarısını ödemiş oluyorsun zaten ...haa dese ki al kardeş 10.000 i bana 1 sene sonra 11.500 öde o daha mantıklı..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu düşük faizli kredi olayı bana özal dönemini hatırlattı...Ziraaattan %12 faizle kredi çekip %18 le halkbanka para yatırılıyordu... :oleyo:Ziraatın verdiği o kredilerin çoğu da geri dönmedi.......
Zararına vermemek için türlü türlü çapraz satış yapmaya çalışıyorlar. Yok kredi kartı yok hayat sigortası zorunluymuş vb. Bu dediklerini yazılı verin deyince yapamadılar. Onlarda zararına olduğunu bildikleri için mümkün olduğunca 500k gibi rakamı vermemeye çalışıyorlar. Ancak almak için uğraşın...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
Viop'ta hesap açıp teminata para gönderseniz ama hiç işlem yapmasanız da aynı oranlar elde edilir sanırım.
Biz burda Tl mevduat faizi şu kadar arttı diye sevinirken diğer yanda altın ve dolardaki müthiş kazanç sanki hatalı davrandığımızı gösteriyor ! bazı dostlar bu kıyaslamanın yanlış olduğunu bu artışların nereden bilineceğini söylüyor ama ortada bir realite var ! Eğer bu trend böyle devam edecekse oturup düşünmemiz lazım sanki ! yada uzun vadede tüm yatırım araçları birbirine yakınsar diyerek kafaya takmamak ! Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir bir şey bilsem uygun zamanda altın ve dolara geçmiştim
İcbc ye geçmeyi düşünüyorum..banka hk bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?