akşam pastaya bakmak lazım sıkılanlar veya hisse değiştirenler varsa sıkıntı yok önemli olan ana trendin değişmemesi.
Printable View
akşam pastaya bakmak lazım sıkılanlar veya hisse değiştirenler varsa sıkıntı yok önemli olan ana trendin değişmemesi.
Hala buralarda bu fiyat seviyeleri inanılır gibi değil. :whistling:
Kurbanı da bu fiyatta görürsek o zaman spkya siyah çelenk göndermek lazım.
bugünün takasını görmek lazım
Kendi yazdıkları kademelere alış satış yapıp duruyorlar hiç inandırıcı değil.
pardon dostlar ama....
kac aydir tahtayi izliyorum ve sizlerin yorumlarini okuyorum....
sagolun varolun ama artik bir tatile gitseniz iyi olur....
beklenti cook büyük eyvallah....
topu topu 50K veya 100K islem oluyor tahtada... Yok efendim spek topluyor... cani sikilan satiyor...
yok satanlar bu fiyatlari göremicekmis.....
yok 5 olacak..
yok 10 olacak...
sakin olun biraz...
bekleyen bekler beklemeyene eyvallah.
50K 100K lik islemler icin, bir torba dolusu lafa, ne hacet....
kara vicdanlı kağaıt
Beni bile spek yaptilar.. daha söze gerek yok .temkinli olsun insanlar diye yorum sıkıştırıyoruz hemen linç etme uğraşı.. spek işi gücü yok günlük 10 bin karın peşine düşçek .. ayrıca ilginçtir kağıt uçtu uçucak 5 olcak 10 olacak diyen arkadaşlar nedense " spek " damgası yemiyor? .. gerçekten enterasan bi yatırımcı kitlesi mevcut bu başlıkta.. benim elimde hisse var uzun vadeli satmıycam diyorum kağıdı düşürmek istiyor diyorlar :))
Bugün Erciyas ı aradım birleşme ile ilgili yatırım danışmanı veya birleşme ile ilgili soru sormak için ilgili kişiyi bir türlü konuşamadık, yarın yine arayacağım fakat arayıpta görüşebilen oldumu, Erciyas daki yetkili kişi ile birleşmeye dair.
Sayin @Vegas3,
yetkili kisiye ulassaniz dahi emin olun bir bilgi vermekten kacinacaklar dir. Keza icsel bilgi oldugu icin manipulassyona neden olma olasiligi vardir.
Yinede kendi adima emkleriniz icin tesekkur ederim.
Net bir ifadede bulunmasalarda yaklasim tarzlari bile bir sey ifade edebilir... Ama ayni zamanda da yaniltabilir....
bekleyip görmekten baska care yok malesef....
Sayin patates2030,
affiniza siginarak yaziyorum...
patatesi cok seviyor olabilirsiniz... kendi icinde bir güzel sebze türüdür....
yalnız bir forum niki olarak pek hisabetli bir secim olmadigini belirtmek isterim.....
Lütfen yanlis anlamayin...
Insanlar isimleri cisimler ve giydikleri ile degerlendirmek dogru degil buna kesinlikle katiliyorum....
Malesef söyle bir gercek var ki ;
ister istemez ilk izlenim cok önem tasiyor....
Neyse....
corbada benimde tuzum olsun dedim ama velhasil kendi söyledigimle celismeden kisa keseyim...
bir kusur eyledi isem veya istemeyerek birisinin kalbini kirdiysam pesinen özür dilerim....
insallah hepimiz gönlündeki kar ve kazanca ulasir....
haneniz berekeli olsun ortaklar...
1 işçi bu hisseyi 6 ay da 1.5 dan 3 yaparsa , 2 işçi 1 ay da bu hisseyi 5-6 yapar.. bize böyle verdiler eğitimi yapacak bişey yok .. irdeleme 0..
sizin kadar grafikleri okuyamadığım için , bu kadar emin ve yönlendirici yorum yapmıyorum..temkinli olun diyorum kendi durumumu anlattım, insanlara 1 ayda bu hisse 2 katı olacak demiyorum..kimse tüm parasıyla tek bir hisseye umut bağlamasın.. Bilanço okusunlar sadece kar eden şirketler güvenli limandır ..
Hiç özre gerek yok ben her eleştiriye açığım.yanlış da yazabilirim, hata bize mahsus, kişisel hakaret etmeyelim burda yeterki. maksat deneyimlerimizi , şirket ile ilgili iyi kötü haberleri paylaşmak .Önyargıları kırmak için severim böyle nickleri .. inşallah kazançlı çıkarız hepimiz .
Günlük pasta paylasacak varmı ? dökülenleri görelim.
Rahat olun biz daha ölmedik... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...962075daad.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...75e79f15db.jpg
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu çakallara yenilcek değiliz..merak etmeyin el birliğiyle bile kaldırırızz..haber gelecekse bu iş bizde..
Hadi millet...
El birliğiyle bir zahmet hisseyi biraz çıkarında bazı çakallar trade etsin.....
Ölmedik ya nasıl olsa...
SPK bu işi anlamış....
Boşa internet alım satımı kapatmadilar...
Ama yinede ufak ufak tirtiklayanlar şanslarını fazla zorluyor lar....
Hisseyi 1,7'lerden almaya başlayan biri olarak ,kenarda sessizce bekliyorum.
Zamanı olan için İyi bir yöntemdir.
Sayın Forum çalışanı....
Burada şuraya gidecek buraya gelecek yazıları durur iken...
Neden sildiniz yazdığımı ???
Bende kimsenin trade etmesine karışmam...
Ne haddime?
Ama burada: şu olacak bu olacak deyip ....
Haftaya deyip 3.45 deyip algı yaratıp....
İnsanları alım satım için gaza getirenlere konuşurum...
Uyanık adamı severim...
Hak yiyeni ise.... hiç sevmem...
Boylelerini Rabbim bildiği gibi yapsın inşallah...
Herşey kayıt altında...
Malın kıymetini biliyorsan veya kıymetli olacağını taahhüt ediyorsan....
Bırak ....
Su akar yolunu bulur....
brüt takasdan cıkıs tarıhı nedir teknık olarak ne durumda 3 lira edermi özbal
Teknik bilirmisin?..
ben burda çıkmayacak öldüm bittim diyenlerden değilim..satcam tatavası yapanlardan da değilim. .
Boşa konuşmuyoruz..Ozbal 2.47 den dönüş gününü arkadaşlarıma yazdım..SASA brüt takasta 5.87den döner dedim aç bakalım nerden dönmüş..
işler olumlu olcaksa teknik derki çıkacak..Selamlar..trade eden etsin beni ilgilendirmez bişey demek haddime de değil..Borsada hobi olarak biriyim..Sadece bu kağıt için borsada takılıyorum..
Evet herşey kayıt altında.Suç işlemiyoruz ki korkalım.
Yada hak yemiyorux ki...Hisse çıkmayacak battınız mı diyelim. Zaten çıkmayacaksa burada işiniz ne?
Zaman daraldıkça çıkacak....zaten çıkmazsa bırakalım borsayı..
Gecenin sözü ( Topikde hayaletler dolaşıyor ) :)
Arkadaşlar Kap'a haber düştü.
Devrolma İşlemlerine İlişkin Bildirim / https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620264
Düzeltme Nedeni
1) Uzman kuruluş raporunda yer alan değişim oranı virgülden sonraki altı basamağa kadar yazılmak suretiyle güncellenmiştir. 2) A grubu hisseler sehven hamiline yazılmış olup nama olarak düzeltilmiştir.
32 ek nedir yaa :)
bütün evraklarımız tamam, şu anda onayı bekliyoruz diyor. işimiz virgül yok nama yazılı diye uzatmaları mı oynatıyorlar.
artık herşey tamam gözüküyor
eee SPK artık ver şu onayı
Devrolma İşlemlerine İlişkin Bildirim / https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620264
Birleşme işlemine ilişkin belgelerde iki maddede düzeltme yapılıp SPK'ya sunulmuş.
AÇIKLAMADAN BİR BÖLÜM:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 09 Aralık 2016 tarih, 23 numaralı kararı ile, 09.Aralık.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile duyurmuş olduğumuz, şirketimizin, ERCİYAS ÇELİK BORU SAN. ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirket ile 31.12.2016 tarihli finansal tablolar üzerinden tasfiyesiz infisah yoluyla bütün aktif ve pasifi ile birlikte devrolması suretiyle birleşmesine ilişkin olarak hazırlanan revize edilmiş Birleşme Sözleşmesi , Birleşme Raporu ve diğer ilgili dökümanları ekte kamuoyunun bilgisine sunarız.
Not: ''İşbu birleşme için henüz Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alınmamıştır''
Saygılarımızla,
İşlem Tamam Arkadaşlar. :)