Ufuktan görünmeyen bir cisim yaklaşıyor.
Printable View
Ufuktan görünmeyen bir cisim yaklaşıyor.
Uzmanlar Döviz Kuru için neler yazdı?
http://www.paraanaliz.com/2018/forex...r-yazdi-25054/
Ahanda yukarıdaki linke girin okuyun UZMANLAR ki :party: bunların çoğu TEKNİKÇİ MEKNİKÇİ takımından neler yazmış bir allahın kulu 5.02 yi geçer dememiş şu anda Dolar kaç ve en yüksek kaçı gördü ? Sonra bu uzmanları kaale alıp onların fikirlerinden yaralanıp yatırım yapın. Beter görmeden yeter olmaz, bu uzmanların çalıştıkları yerler yakında ya kapıya kilit vuracak yada tenkisata ( çok sevdim bu arapça kelimeyi ) gidip bunlarında kıçlarına tekmeyi atacak belki o zaman onlarda ağızlarından çıkanla inandıkları şeyi eş zamanlı söylemeyi öğrenecekler.
Dolar /Tl nin geleceği topiğinde ABD ye `SAR`mış bir tip var habire ABD de olan her olumsuz gelişmeyi paylaşıp güya bilinç altı Türkiye güzellemesi yapıyor ama zihni sinir bilmiyor ki Türkiye o kötülediği ABD nin parasına muhtaç , manyak TRUMP miktir çekip İRAN gibi ambargo koysa dötümüzü silecek kağıt, hayvanlarımızı besleyecek samanı bulamayacağız ki gidişat son sürat oraya gidiyor.
Bügün SHORTÇULUK yapan var mı forumda varsa el kaldırsın .:yahoo:
4 geçildikten sonra 5. vitese takmıştık bakalım 5 i geçince 6. vitese hızlı geçilecek mi !
Bant genişliği verebilecek olan var mı :drunk:
blumberk ekonomide çığır açıyor. güntay şimşek doğalgaza gelen zam değil, bu zam falan değil botaşın üzerindeki yükün alınması ve rayiç bedele çekilmesidir dedi.
hakikatten komedi, bilim kurgu filmi gibi. 2-3 defa bu zam falan değil rayiç bedele çekmedir fiyatı dedi. artık nasıl bir yerdeyiz beynim bulandı... insepşın gibi bişiler yaşıyorum uyanıcam ve akıl hastanesinde bembeyaz bir odada bulacam kendimi...
Rektörden ilginç dolar yorumu
Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, 5 TL`aşan dolarla ilgili ilginç bir yorum yaptı. Akarayakıt zamlarına 'ben hep 50 liralık alıyorum` yanıtını veren vatandaşa özenen Rektör Şahin, neredeyse aldığımız nefesin bile dolarla ölçüldüğü gerçeğini görmezden gelerek "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor" dedi
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...orumu-2554183/
Rektör gürünümlü zat Konya MEVLANA şekeri yiye yiye beynide benzer şekilde süngerleşmiş ağız ve beyin koordinasyonu diye bir şey kalmamış en kısa zamanda acil tedavi gerekiyor. Konya üniversitesinde ekonomi bölümün de okuyan öğrencilere bu mevlana şekeri beyinli tipler hocalık yapıyorsa ben iş yerime bir tane bu okul mezunu öğrenciyi almazdım şirketi batırır alimallah.
filim içinde film rüya içinde rüya... ağzımdan salyalar akarak halkb halkb usdtry diye bağırıyor ve bembeyaz süngerle kaplı duvarlara vuruyorum başımı kollarım arkadan bağlı... yiğit bulut gelip sakinleştirici yapıyor, blumberkin cicoz spikerleri bununda parasını cebellezi ettik diyor...
Teknik olarak yukarı doğru ucu açık bir çizgi çekin, bir hedef koymayın sonra tüm yandaş TV kanallarını bloke edin hatta forumlara bile girmeyin ve en sonunda da Dolarlarınızı her aradığınızda bulabileceğiniz şekilde sağlam bir yerde tutun gerisini ittir edin gitsin zararlı çıkmazsınız.
Damat Ferit Paşa,ABD yaptırımlarda ısrarlı olsa dahi etkilerinin sınırlı kalacağını ferman buyurmuş...
Dalaylama MÜSİAD çı ne diyordu bir kaç gün önce ? 4.30 un üstü köpük...Peki 5.10 oldu bu ne ? creme de la creme mi oluyor ? :dvr:
TESK BAŞKANI PALANDÖKEN : Türk halkına kimse emredemez.
Oldu paşam da bunların olmaması için önce o Türk halkını 500 milyar DOLAR borçlandırıp o paralarıda BETON ekonomisine harcamadan önce düşünecektin. PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR be paşam....
akıl alır gibi değil
her yükselişte zarar hesaplamaktan bıktım
tamam artık burda durur diyorum
yok yine yukarı yine yukarı
galiba rusya gibi %100 olmadan durmayacak
yanı 5,5 6 tl
ülke akıl hastahanesine döndu resmen
ülke batıyor hala birileri papazmış S400 muş
Alooooooo deniz bitti
Reisinde ekmeğine yağ suruldu
dunya bize savaş açtı o yuzden boyle oluyor diye
vay halimizeki ne vayy
Uğur Civelek abimiz kriz kriz diye diye getirdi sonu da krizi.
İsabetli ve cesur yorumları için gerçekten taktiri hakkeden biri.
http://youtu.be/SWyCewPrhFE
5. 05 zarar gene 2 kol gibi 5.09 dan pis vermişler kendime gelmek için denuze bi dalayım soguk duş alayım
bide bu ciğeri beş para etmezler var
anca laf ebeliği yapıyorlar
Sovyetler yıkıldıktan sonra sormuşlar yıkımı engellemek için ne yaptınız diye
gelen cevap ülkemizin halini anlatıyor
'' Son noktaya gelindiğinde artık yapacak birşey yoktu, tüm gün kahramanlık marşları çalıyorsuk.''
“AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi"ne katılan ekonomistler, HAZİRAN ayında Tüketici Fiyat Endeksinin (TÜFE) yüzde 0,02 düşeceğini bekliyor.”
Haziran enflasyon 2,61 açıklandı...
“AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, TEMMUZ ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 1,10 artmasını bekliyor.”
EYVAH EYVAH.!!!!
Para olsada biraz dolar alsak ne güzel gidiyor maşallah.