Buralar canlanmış hareket yakındır.
Printable View
Buralar canlanmış hareket yakındır.
Gayrimenkul satışından elde edilen karı sermayeye ekleyebilmesi için o paranın fona aktarılması zaten gerekli olan işlem. Adamlar açık açık o paranın sermayeye eklenecegini zaten duyurmuşlar. 5 yıl tutulacaksa bilanço dipnotlarında bunu belirtmenin mantığı nedir?
Benim anladığım o kedi (%145) buraya gelecek:ok:
Tabiki bu kesinlikle YTD
iki olasılık var, ya bedelsiz verecek, ya da vermyecek, bedelsiz verirse zaten çok iyi olur, ha vermezse ne olur, kağıt zaten diplerde , bu mantıkla bakıldığında risk almak mantıklı duruyor, birde firmanın borcu yok, taş gibi, devamlı kira geliyor...
YTD değildir.
sayın el alem yazımı tekrar okursan ne demek istediğimi anlarsın. ben yapmayacak demiyorum. ama yapacak anlamı taşımaz. onu ifade ediyorum. he gider fon a aktarır hemen pazartesi günüde sermaye artırırım diyebilir. 5 sene de bekletebilir. sonra çıkıpta "alla allaaa niye yapmadı patron şöyle etti böyle yaptı deme" kanunen 5 yıl süresi var. ister şimdi yapar. ister 5 sene sonra direk kar payı dağıtır ister sermaye artırır.
Size itiraz olsun diye yazmadım haklısınız belki 5 yıl sonra sermayeye eklerler ama bilanço dipnotlarında yazdıklarına bakarak ben bunu fazla uzatmayacaklarını tahmin ediyorum. Sadece tahminden ibaret olup kesinlikle YTD içermez.
bigborsa twitterde döktürmüş yine, bu sefer tutarsa havasından geçilmez... bigborsaya da güvenmeyin beyler...
1.23 te yüzyirmibin satışı dayadı spek altta yirmibin alıcı:(
sanki bir hareket var gibi, 1,30 lar geçilirse hızlanır...
kademe yapıştırabilecek?
O artisti tanıyorsanız sorun bir kere bana mesaj gönderip engelledi? Kafası iyi mi onun? :Sad:
https://i.hizliresim.com/2666pN.jpg
Bugün inşallah TAVAN günü, kemerleri bağlayın gençler uçuşa hazır olan, 1,40 ları göreceğiz... Teknik öyle diyor...
Yeter hep düdükleme peşinde yvşklar 1.29 dan 1.23 e kadar gelene çaktılar yuh
hacim arttı, 1,25 üzeri kapanışlarda önü açılır...
1.31 de 30 bin lot koydu.
1.30 da sadece 1996 lot:bravo:
1.32 de 57bin kalkmalı yoksa yine 2.2+ ler
Yine mi aşa 1.27 hadi bakalım:oleyo:
Aç gözlü spek
ICBC yine tahtanın içine ediyor.
Kağıdın önü açıldı 1.32 yaptı bi kaç gün santa tekrar kadet başa sardı 1.22 ye iki seansta geldik.çıkarken üç ay inerken tek seans uetiyor kanı bozuk bunun
1.21 geldi bakalım daha verecek mi sürprize gebe
Borsanın en düdük kağıdı çıktın bravo sana
yakın zamanda burası curcuna yerine döner; az kaldı çok az... stok yapıyorlar şimdi azar azar:)
biri geliyor oooo burası kalabalık yakında şölen başlar diyor.
biri geliyor ooo iyi burası sessizleşmiş demekki zamanı gelmiş diyor.
biri geliyor mal topluyor yakında curcuna başlar diyor.
teknik temel neye dayanarak hele hele vadeyi neye dayanarak söylüyorlar
hee tam tersini söyleyen de var şimdi haklarını yemeyelim.
50 kuruş olacak görürsünüz diyor.
bunları neye göre söylüyorsunuz? mesela çıkacak diyen arkadaşlar soşacak diyen arkadaşlar yavaş yavaş gitti. 50 kuruşa düşecek diyen arkadaşta gitti sanırım.
burada en çok bigborsa ya laf yapıldı. kendince teknik yada temel bir bilgi kullanarak ifadelerde bulunuyordu en azından. aynı fikirde olmasam da bilgi bilgidir. katılırsınız katılmazsınız ama en azından bir bilgi paylaşıyordu.
neyse herkese bol kazançlar.
grafik paylaşabilen var mı? teknik analiz, tşk.
Ustat Matestock ile ilgili herşey diye teknik bir sayfayı da yönetiyorsunuz forumda.. Teknik olarak ne dersiniz hisse için
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın joeyramone arada okuyorum ama polemik olmasın diye okuma modundayim daha çok 1.10 lu seviyelerden alın demiş tim doğrudur. Alan olduysa 1.30 lardan satma şansı da yakaladı. Ulas artık zarar yazmayacak gelecek bilancolarda.. Tadilat işini de bitirdi. Sadece çatı değil kapasitede artti. Kiraya zam yapması lazım ama hiçbir kap açıklaması yapmıyor. Yoksa 0.50 kurusa gelmez ama patron düşük seviyelerden zaten toplamıştır ki 1 altında.. Naçizane en kötünün arkada kaldığını düşünerek, beklemeye devam YTD
yok sayın zafkanka lafın size değil yanlış anlamayın. şimdilik zarar açıklamayacak gibi bir görüntü var doğrudur. şimdilik gelir belli gider belli. gerçi 1-2m kar yazarak fiyatın burada durması da saçmalık olur. 1 - 1,10 arası gibi bir grafik çizdim kendimce. hisse C grubu ve düşük sermayeli olduğu için şimdilik paylaşamıyorum özür dilerim. bu vesileyle the pasha dan da özür dilemiş olayım. başka hisselerde elimden geldiğince gördüğüm formasyonları çizip paylaşmaya çalışıyorum. belli bir miktar hissem var. ilave alım yapmak için daha aşağıları bekliyorum. olur da çıkarsa mevcut hissemle bekleyeceğim. ilave alım yapmayacağım. bir dünya ucuz hisse zaten mevcut. birde artık böyle 2 masa 1 sandalyelik şirketlere yatırım yapmak istemiyorum çünkü 2019-2020 ciddi zorlu bir yıl olacak hiç batmayacak dediğim şirketler bile batacak. artık al-sat değilde yatırım yapma vakti geldi geliyor. 4-5 sene sonra şu bilmem ne hissesi şu fiyataydı keşke o zaman bu kadar alsaydım şimdi zengindim diyeceğeniz şirketler de mevcut.
not bu arada hisse olur da beklediğim fiyata gelirse grafiği atarım. şimdilik kimsenin fikrini değiştirmek değil amacım. yeri geliyor çok yakın arkadaşıma bile al/sat tavsiyesi vermeye çekiniyorum. o vebali almak istemiyorum.
herkese bol kazançlar dilerim.
Ulaş alınacak en son kağıtsın onu anladım
hadi olum çalıştır şu grafiği artık... bas yukarı....
Acaba tobo olayı essah olacak mı
Bakın yine 1.30 dan satma şansı yakaladınız. Yol uzun onu diyeyim. Burası şenlik yeri olacak diyen arkadaş itibar puanını verdim
Stok yaptıklarını inan bende farkettim. Ama cok gaddarlar alttan almaya çalışıyorlar
Tmm dostum
bir miktar da ben sattım 1.32 den :)